berita

Ini Sebab Utama Ramai Yang Beli Produk Tenusu Daripada Anchor, Ada Peluang Menang Hadiah!

December 5th, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Semua sedia maklum tentang kepentingan susu dan produk tenusu seperti keju dan yogurt. Pengambilan produk tenusu ni patut diamalkan untuk gaya hidup yang lebih sihat. Ia merupakan sumber kalsium yang baik untuk individu. Tak gitu?

Kalau korang nak tahu, terdapat produk tenusu yang berkualiti untuk korang beli. Bukan tu je, korang jugak boleh join contest yang menarik sekali! Produk apa agaknya? Ni dia..

Anchor, jenama produk tenusu terkemuka dunia sambut ulang tahun ke-133

Pengguna Anchor kena dengar ni. Tahun ni, Anchor Food Professionals Malaysia – Brunei meraikan perkongsian kebaikan tenusu semulajadi New Zealand melalui pelbagai produk jenama Anchor selama 133 tahun. Lama jugak eh. Bukan biasa-biasa.

Cakap pasal New Zealand, mesti terbayang padang rumput hijau dengan lembu yang banyak kan? Iklim sederhana di New Zealand menjadi faktor utama lembu-lembu di situ menghasilkan susu terbaik. Lagi menarik, Anchor Food Professionals adalah cabang Foodservices dari Fonterra, salah satu pengeluar tenusu terbesar di dunia dari New Zealand!

Produk tenusu Anchor terkenal lebih daripada 80 negara di seluruh dunia. Dengan aroma yang menyegarkan, keju dan mentega Anchor merupakan pilihan tepat dalam pembuatan kek. Banyak restoran, bakeri dan kafe yang menggunakannya. Korang yang suka baking pun mesti guna kan?

Kami ada berita nak bagitahu ni Sebenarnya Anchor ada contest istimewa untuk korang join. Contest apa tu? Meh tengok..

Khas buat pengguna setia Anchor, ada contest menarik untuk korang join!

Sempena sambutan ulang tahun ke-133, Anchor ada buat contest #anchorlegendairy. Korang ingat ni contest biasa? Silap besar beb. Kalau korang nak tahu, lebih daripada 1330 restoran, bakeri dan cafe di seluruh Malaysia dan Brunei akan turut serta dalam menjayakan contest ni. Hebatnya!

Contest ni sampai 5 Januari 2020 tau. So, korang sempat lagi nak join. Hadiah yang ditawarkan pun lumayan. Korang berpeluang menang hadiah-hadiah yang bernilai lebih RM50,000. Takkan tak nak kot?

Hadiah berupa smartphone, tablet & banyak lagi untuk dimenangi, tak boleh tahan oi

Hadiah apa yang ditawarkan? Banyak weh. Antaranya smartphone, tablet, smart watch, dan banyak lagi untuk korang rebut. Fuh! Kalau cerita kat member yang suka barang elektronik ni, mesti onz punya la. Tapi cara nak join contest ni macam mana pulak?

Cara join contest ni pun senang, beli produk Anchor Best Seller je.

Cara sertai contest #anchorlegendairy ni senang je. Kalau korang ternampak sticker atas kat mana-mana restoran atau bakeri yang terdekat dengan korang, maksudnya produk tu Anchor Best Seller la tu. Memang menarik! Jangan lupa beli dan ikut langkat bawah eh.

Langkah 1 : Beli mana-mana produk Anchor Best Seller dalam satu resit.

Langkah 2 : Buka Whatsapp, attach gambar Resit Rasmi dan taip (Nama Penuh, Nombor Kad Pengenalan & Nombor Resit Rasmi)

Langkah 3 : Hantar melalui Whatsapp ke nombor 010-9508205

Langkah 4 : Simpan Resit Rasmi yang asal untuk tujuan pengesahan.

Lagipun produk Anchor Best Seller memang berbaloi untuk dibeli. Mesti sedap punya. Kalau nasib korang baik, boleh menang hadiah. Bukan senang mereka nak buat contest macam ni. Jangan lupa share berita ni kat member atau family korang tau.

Jom luangkan masa seminit untuk tengok video kat bawah. Korang akan tahu betapa bagusnya Anchor ni digunakan pada semua orang. Korang yang masih setia menggunakan Anchor, teruskan okay?

Untuk info lebih lanjut tentang contest #anchorlegendairy, korang boleh ikuti Facebook mereka di Facebook Page Anchor Food Professionals Malaysia-Brunei ni ya.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk korang boleh klik link di bawah:

Website : https://www.anchorfoodprofessionals.com/my/en.html

Anchor Food Professionals FB Page: https://www.facebook.com/AnchorFoodProfessionalsMY/

Instagram: @anchorfp.my