berita

Isi Minyak Minimum RM50 Di Mana-Mana Stesen Caltex Dan Menangi Hadiah Gila Best!! Rugi Tak Join..

May 31st, 2017 | by Nurul
Kini Trending

Peminat filem Transformers yang mengikuti franchise filem ni mesti tak sabar nak tunggu filem terbaru diorang Jun depan kan.

Yelah, kalau sebelum-sebelum ni pun dah hebat dengan adegan aksi yang konsisten, pertempuran hebat robot-robot gergasi, scene meletup sana sini. Memang puas hati habis la tengok!

Tapi, lagi puas hati kalau korang boleh memang hadiah yang memang gempak! Nak tahu tak macam mana cara nak menang? Haa..meh kami bagitau..

Hadiah lumayan untuk dimiliki dengan promosi True Power From Within!!

Caltex merupakan minyak enjin yang direka khas dengan teknologi hebat untuk membersih dan melindungi enjin dari bahan asing yang berbahaya, sekaligus melindungi kenderaan anda dari dalam.

Kalau dalam Transformers, AllSpark merupakan nadi yang memberi nyawa dan tenaga kepada semua jentera Transformers untuk bertukar menjadi robot. Begitu juga dengan minyak dari Caltex yang bukan sahaja melindungi enjin tetapi dapat meningkatkan prestasi enjin kenderaan anda!

Sempena filem Transformers yang bakal ditayangkan bulan Jun depan, Caltex akan mengadakan promosi hebat True Power From Within dari 22 Mei sehingga 31 Julai ini dan korang berpeluang untuk menangi hadiah yang sangat menarik seperti:

20 unit Vespa

StarCash bernilai RM200 x 60 pemenang

Payung Reversible pada harga istimewa *selagi stok masih ada

Kotak tisu dengan isian minimum RM50 petrol atau diesel *selagi stok masih ada

Kalau korang ada kad JOURNEY™ dan B INFINITE lagi bagus, sebab peluang korang untuk memenangi Vespa atau StarCash boleh digandakan. Yang lagi best, Caltex juga ada tawarkan sehingga 2,000,000 BPoints untuk dimenangi! Fuiyooo!

Nak tahu macam mana nak sertai? Senang je..

Macam ni caranya:

1. Pam minima RM50 di stesen Caltex

2. Ambil gambar resit pembelian

3. Hantar penyertaan melalui www.caltexpower.com.my atau imbas kod QR. Lampirkan gambar resit pembelian bersama penyertaan korang

  ATAU

4. Hantar melalui SMS (simpan gambar resit sebagai bukti pembelian).

    Taip & hantar ke 63839:

    Caltex<jarak>NRIC<jarak>Tarikh transaksi<jarak>Waktu            transaksi<jarak>Perbelanjaan

    Contoh: Caltex 880818008888 22/5 1810 RM60.00

     *tertakluk kepada surcaj RM030 untuk setiap SMS bagi pihak peserta.

So korang jangan lepaskan peluang keemasan ni okay! Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi, korang boleh klik di sini : www.caltex.com.my