berita

Isteri Kena ‘Try’ Dalam Pesawat, Lihat Reaksi ‘Cool’ Lelaki Ini. AirAsia Pun Tumpang Simpati…

May 13th, 2019 | by faris
Kini Trending

Jodoh tidak akan datang jika tidak dicari. Selain menunggu dan berdoa bertemu dengan cinta hati diidamkan, kadangkala, langkah drastik perlu diambil untuk mengelak ‘prospek’ jodoh berlalu pergi lalu mengundang kekesalan di kemudian hari.

Seorang lelaki nekad mengambil langkah untuk mendekati wanita yang dilihatnya dalam penerbangan AirAsia, namun, pengakhirannya mungkin tidak seindah disangka.

 Wife kena ‘try’ dalam pesawat

Pengguna Twitter berkongsi pengalaman lucu isterinya yang menerima surat layang dari jejaka misteri daripada penumpang pesawat yang duduk di depan mereka.

Ayat kelakar berakhir sadis

Boleh cuba cara ni

Jejaka misteri itu ‘menggunakan’ khidmat pramugari untuk menghantar surat yang dilipat dalam bentuk jet. Antara lain lelaki itu meluahkan dia tidak selalu berbuat demikian dan turut meninggalkan nombor telefonnya.

Saya tak biasa buat macam ni, tapi masa boarding tadi saya dah perasan awak dan saya tak nak nampak obvious sangat.

Lihat respon AirAsia

Lindungilah Hafeez dari kecewa lagi

Sumber: Emon D Sullivan

The following two tabs change content below.