berita

Isu Sambut Hari Lahir Di Kelab Haram, Nora Danish Akui Sambut Di Bangunan Yang Sama

March 13th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-03-13 at 11.15.06 AM

Media kini sedang kecoh memperkatakan tentang isu pelakon cantik ini yang didakwa menyambut ulangtahun kelahirannya di sebuah kelab malam haram.

Menurut sumber tersebut lagi, ibu kepada seorang anak ini sempat meloloskan dirinya daripada serbuan yang dilakukan oleh pihak berkuasa.

Artikel Berkaitan: Sumber : Nora Danish Didakwa Artis Yang Sempat Loloskan Diri Dari Serbuan Kelab Haram

Tampil memberi penjelasan menerusi MIG Online, Nora Danish menyangkal dakwaan itu dan memaklumkan bahawa kad jemputan hari lahirnya yang ditemui dalam kelab malam haram itu telah diambil daripada sebuah restoran yang merupakan lokasi sambutan tersebut diadakan.

Screen Shot 2014-03-13 at 11.18.02 AMFoto Nora Danish bersama kad jemputan hari lahirnya

“Saya sendiri telah mengedarkan gambar-gambar saya menyambut hari lahir saya di sebuah restoran dalam laman Instagram di mana kad invitation yang saya letak di atas meja restoran telah diambil oleh pihak berkuasa sebuah stesyen televisyen dan mengatakan saya menyambut hari lahir berada di kelab yang tiada permit.

Ada kek yang dipaparkan dimana kek itu sudah terang lagi bersuluh bukan kek saya dimana mereka menyambut hari lahir ke 18 tetapi saya sudah 32 tahun.”

Screen Shot 2014-03-13 at 11.16.56 AMFoto sekitar sambutan hari lahir Nora Danish

Bagaimanapun, pelakon itu juga memaklumkan bahawa dia sendiri tidak tahu bagaimana kad yang pada asalnya diletakkan di luar restoran berkenaan berada dalam kelab malam yang didakwa beroperasi tanpa permit itu.

“Tempat itu adalah sebuah bangunan. Bangunan tu atas sekali dia helipad, buat restoran makan juga yang dipanggi The Roof, di bawah itu pula ada restoran bernama Signature, sebelah itu ada kantin dan kelab malam itu pula terletak di pintu lain. Ingin saya terangkan bahawa saya bukan celebrate birthday saya di dalam kelab malam tersebut.”

Dengan penjelasan yang diberikan, Nora Danish berharap agar spekulasi mengenai isu sambutan hari lahirnya di kelab malam haram itu dapat diselesaikan.

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×