berita

Jadi Yang Bertuah Di Karnival AppGallery & Dapatkan HUAWEI Y6p Dengan Harga RM499 Pada 19 Jun Nanti!

June 18th, 2020 | by Mastura
Sponsored Post

Hmm nak buat apa dengan duit raya ni? Nak travel pergi luar negara pon tak boleh sekarang. Haa, apa kata hadiahkan telefon pintar untuk menemani kekosongan jiwa korang. Yelah kita kan tengah mengamalkan penjarakan sosial, teknologilah yang mampu mengeratkan kita!

Nak telefon pintar yang trendy dan mampu milik? HUAWEI Y6p la pilihan terbaik untuk korang. Lagi menarik korang boleh dapatkan HUAWEI Y6p hanya pada harga RM499 pada 19 Jun 2020 dan pelbagai lagi hadiah menarik di Karnival AppGallery 2020 yang bermula esok!

Hadiah bernilai RM2 juta termasuk 3 buah Proton X70 mungkin jadi milik korang!

Kalau korang nak tau, Karnival AppGallery 2020 yang dulu dikenali sebagai Karnival HUAWEI akan berlangsung mulai 19 Jun hingga 30 Jun 2020. Pelbagai ganjaran dan hadiah yang ditawarkan bagi menghargai pengguna setia HUAWEI dan hadiah yang ditawarkan bernilai sehingga RM2 juta tau. Memang rugi la kalau korang tak join!

HUAWEI akan menyediakan beberapa buah booth di pusat membeli-belah yang terpilih di seluruh negara untuk korang tebus hadiah. Semua ni dan banyak lagi korang boleh nikmati semasa Karnival AppGallery 2020.

5 sebab HUAWEI Y6p merupakan pelaburan terbaik!

Bateri Besar, Skrin Besar, Gaya Besar

Bila cakap tentang gaya dan telefon pintar, HUAWEI Y6p merupakan pilihan terbaik. Rekaan yang terkini dan trendy serta hadir dengan 3 pilihan warna yang memukau, Phantom Purple, Emerald Green dan Midnight Black pastinya akan menambahkan gaya korang!

 

HUAWEI Y6p direka dengan skrin besar 6.3 inci, untuk memberikan korang kepuasan apabila berhubung bersama yang tersayang dan menonton video kegemaran melalui telefon pintar pada bila-bila masa dan di mana saja.

Korang juga boleh mendapat akses premium untuk aplikasi Viu secara PERCUMA selama 2 bulan dengan setiap pembelian HUAWEI Y6p tau. Bestnya!

Bateri yang tahan lama turut menjadi sebab kenapa korang kena miliki HUAWEI Y6p ni, bateri yang berkapasiti sehingga 5000mAh ni sure buat korang melekat dengan telefon pintar 24 jam walaupun korang kaki update sosial media dan layan drama di aplikasi Viu!

Kalau korang beli HUAWEI Y6p yang bernilai RM559 semasa Karnival AppGallery 2020, secara automatik korang layak untuk sertai cabutan bertuah dan merebut hadiah yang bernilai sehingga RM2 juta tau!

Tapi, paling menarik semestinya kalau korang beli HUAWEI Y6p pada 19 Jun 2020 di Karnival HUAWEI AppGallery 2020. Korang boleh boleh beli HUAWEI Y6p ni pada harga RM499 (ni untuk satu hari je, harga asal HUAWEI Y6p ni RM 559 tau) dan korang masih layak untuk turut serta dalam cabutan bertuah merebut satu daripada tiga buah Proton X70.

Rebut ganjaran dan hadiah hanya di Karnival AppGallery 2020!

Ni tips untuk korang nak menang lebih banyak hadiah. Lepas korang beli HUAWEI Y6p, jangan terus balik rumah. Apa kata korang enjoy dulu aktiviti yang dianjurkan di sekitar booth.

Time inilah korang boleh test kamera HUAWEI Y6p dengan merakam gambar dan merekod momen menarik di photo booth Naruto menggunakan kamera 13MP korang. Jangan lupa untuk explore telefon pintar korang di booth HUAWEI Experience. Barulah korang boleh memaksimumkan penggunaan model Y6p korang!

Paling penting, pastikan korang tau cara untuk memiliki salah satu daripada tiga buah Proton X70 dan hadiah menarik lain yang ditawarkan iaitu 500 buah skuter elektrik, Starlight V2, bernilai RM1,099 setiap satu. Wow!

Macam mana nak menang hadiah utama?

Benda paling penting yang korang kena miliki untuk layak menang hadiah utama di Karnival AppGallery 2020 semestinya dengan memiliki HUAWEI Y6p dengan skrin, bateri dan gaya besar.

Ni langkah seterusnya yang korang kena lakukan:

  • HUAWEI Y6p mestilah dibeli pada 19 Jun – 30 Jun 2020 di Karnival AppGallery 2020 yang mengambil bahagian
  • Scan QR kod atau log masuk ke website INI
  • Jawab soalan mudah dan isikan maklumat peribadi korang
  • Lampirkan resit pembelian HUAWEI Y6p korang
  • Pemenang akan diumumkan di laman Facebook HUAWEI Malaysia pada 24 Julai 2020

Pastikan simpan resit asal untuk tuntut hadiah kalau korang menang tau!

Jom beli HUAWEI Y6p di Karnival AppGallery 2020!

Untuk tahu lebih lanjut tentang Karnival AppGallery 2020 dan lokasi yang berhampiran korang, terus je ke Facebook HUAWEI Malaysia atau klik je di SINI.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×