![]()
Semalam kecoh di media sosial apabila Fathia Latiff mendakwa Aiman berhutang dengannya sehingga menyebabkan Zarina Anjoulie turut terkesan dengan hal ini.
Namun, lain pula jadinya hari ini apabila Zarina sendiri meminta maaf kepada Sakinah, Aiman dan Michael kerana masuk campur hal Fathia. Aik dah kenapa pula ini?
Jangan kaitkan dengan ‘sampah’
![]()
Saya nak minta maaf kepada Sakinah, Aiman, Micheal. Antara sebab saya masuk campur adalah untuk mempertahankan kawan saya tetapi kini saya sedar yang ini adalah tindakan kurang bijak. Saya tidak mahu lagi masuk campur dalam hal merepek ini. Sebenarnya saya cuma ingin mulakan hidup baru dan buat orang negatif saya.
Menerusi status terbaru Zarina Anjoulie, ramai yang setuju dengan tindakan dibuat. Rata-rata komen menganggap Zarina juga bosan dengan sikap Fatiya sehingga menyebabkan dia meminta maaf secara terbuka. Apa-apa pun kita tunggu respon yang lebih jelas.
Langkah yang bijak
![]()
Tindakan matang
![]()
Sumber : Zarina






![[VIDEO] Netizen Puji MUA Bellaz Hadiahkan Smiggle Untuk Rakan Sekelas Anak – ‘Dia Tahu Bukan Semua Ibu Bapa Mampu’](https://asset.ohbulan.com/2026/08/bellaz2.jpg)

