berita

Jangan Lepaskan Peluang Keemasan Ini! Ada Buy 1 Free 1 Untuk Lebih 600 Produk!

June 26th, 2020 | by Azyanshor
Kini Trending

Setiap kali beli barang mesti ada barangan yang kita tak pasti nak beli satu atau nak beli dua. Lepas tu, mesti korang akan rasa nak beli sekarang ke nak tunggu sale kan? Haa, kami ada berita baik untuk korang!

Sebagai pelanggan setia Watsons, korang mesti ternanti-nanti sale gempak daripada Watsons. Bukan 1, 2 produk yang  ditawarkan tapi ada lebih 700 produk! Selain itu, ada juga tawaran istimewa untuk pemegang kad Watsons tau. Baca sampai habis untuk ketahui apa yang menarik tentang sale kali ni.

Beli 1 percuma 1 untuk barangan kecantikan, kosmetik & barangan peribadi. WOW!

Sale kali ni paling meletop antara jualan Watsons yang lain sebab ia merangkumi EMPAT kategori! Bukan selalu dapat promosi yang termasuk semua kategori macam ni kan? Jom tengok apa empat kategori tu.

Ini paling wanita suka. Korang bolehlah ajak ibu, kakak atau best friend untuk shopping dekat Watsons! Berbaloi bila beli masa buy 1 free 1 ni. Korang boleh berkongsi dengan kawan atau ahli keluarga. Sangat berbaloi!

Nak tahu apa lagi barangan kosmetik yang korang boleh beli? Klik kat sini!

Yang dah lama nak tukar skincare tu, inilah masanya untuk korang explore produk baru. Korang dah jumpa favourite skincare pulak inilah masanya untuk korang stock up! Bukan selalu dapat peluang macam ni.

Klik sini untuk usha barangan skincare!

Haa, alang-alang tu belilah jugak barangan peribadi! Korang boleh beli tuala wanita, pewarna rambut, shampoo dan macam-macam lagilah! Semuanya best, tak sabar admin nak shopping dekat Watsons!

Jom tengok apa lagi barangan peribadi yang korang boleh beli. Klik je kat sini!

Jarang-jarang ada sale untuk produk penjagaan kesihatan ni. Terus admin excited sebab boleh beli pencuci kanta lekap (saline solution), koyok panas, vitamins, supplement dan macam-macam lagilah! Memang berbaloi betul kalau korang beli sekarang.

Korang boleh klik dekat sini untuk terus shopping barangan kesihatan!

Bukan tu je! Ada banyak benefit bila jadi ahli kad Watsons! Boleh dapat cashback, reward dan voucher!

Tak terhenti disitu okay guys! Ada banyak manfaat bila korang mendaftar menjadi ahli kad Watsons ni! Korang boleh dapat RM5 cashback bila korang gunakan aplikasi BOOST. Bestnyaaa!

Murah hati betullah Watsons ni! Dah bagi promosi, bagi pulak cashback! Tapi sebelum tu, korang baca dulu terma dan syarat dekat bawah ni:

  1. Minimum RM60 dalam satu resit dari mana-mana kedai Watsons di seluruh negara.
  2. Cashback ini tidak boleh digunakan untuk pembelian secara online.
  3. Wang cashback akan dikreditkan ke akaun Boost Wallet pelanggan setelah transaksi berjaya.
  4. Setiap pelanggan boleh menebus cashback ini hanya sekali.
  5. Cashback ini terhad kepada 12,000 pelanggan sahaja.
  6. Kempen ini akan berlangsung dari 23 Jun 2020 – 27 Julai 2020.
  7. Cashback yang diterima valid sehingga 20 Ogos 2020 dan hanya boleh ditebus di kedai Watsons seluruh negara.
  8. From now until 23 July 2020, you’ll get RM5 cashback reward in your Boost Watsons Wallet with a minimum spend of RM60 at any physical Watsons outlet nationwide.

Bukan je dapat points tapi korang juga dapat RM20 instant voucher dan RM5000 reward voucher bila korang sign-up menjadi ahli dekat kedai Watsons berhampiran! Lagi best, kad korang boleh dijadikan kad Touch n Go! Fuh, dalam satu kad ada macam-macam manfaat yang korang dapat.

Jadi apa tunggu lagi guys? Cepat serbu Watsons berdekatan dan jangan lepaskan peluang tergempak ni! Korang juga boleh serbu Watsons online tau! Untuk maklumat lanjut korang boleh klik dekat SINI!

The following two tabs change content below.