berita

‘Jauh Di Mata Ba, Paling Hampir Dengan Nyawa Ba’ – Ucapan Sayu Sharnaaz Ahmad Buat Anak

August 30th, 2019 | by Arini Saleh
Lensa Insta

Jebat Jayden merupakan salah seorang anak pasangan selebriti yang sering menjadi tumpuan ramai orang. Riak wajahnya yang comel dan bertubuh gempal membuatkan ramai terhibur dan menyayangi si kecil ini.

Tanggal 30 Ogos hari ini genap setahun usia putera sulung pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila. Di Instagram, ucapan sayu hari jadi daripada kedua pasangan ini menyentuh hati.

‘Kamulah sebab kenapa baba masih berjuang’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on

Happy birthday my son, u are the reason im still fighting for this life. And will never stop because of you. Ba syg sangat kat cek.. be good to everyone syg.. happy 1st birthday sayang ba..

‘Jauh di mata ba, paling hampir dengan nyawa ba’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on

Suara ba, cek pertama sekali dengar, dan biarlah suara cek, ba dengar yg terakhir sekali.. happy birthday anak ba. Jauh dimata ba, tapi paling hampir dgn nyawa ba. @jebatjayden

Selamat hari jadi untuk anakku sayang

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Nabila (@noornabila) on

Selamat hari jadi untuk anakku sayang. Semoga Allah swt panjangkan umur anak mommy, beri kesihatan yang baik dan berterusan untuk anak mommy, jadikan anak mommy Jebat Jayden Ahmad anak yang soleh, anak yang bijak, anak yang berbakti pada orang tua dan semoga Allah swt sentiasa melindungi anak mommy. Dan melimpahi anak mommy dengan kasih sayang Allah dan rahmat Allah swt.

Sayangku jadilah orang yang beriman, yang bertanggungjawab, yang sentiasa menghormati orang tidak kira tua atau muda, yang menepati janji, yang berjaga-jaga ketika berkata-kata supaya tidak mengguris hati sekeliling, semoga sayang mommy boleh menjadi seorang yang sabar dan sentiasa tenang dalam apa sahaja dugaan hidup.

Sayangku anak mommy terima kasih kerana hadir dalam hidup mommy, syukur pada Allah swt. Hidup mommy dipenuhi dan dilimpahi dengan kasih sayang dan nikmat yang tak pernah mommy rasa sebelum ini. Terima kasih sayang untuk gelak tawa, gurauan senyuman dan kasih sayang yang sangat indah dan takde nilainya.

Mommy sayang anak mommy dunia dan akhirat.

Anakku jantung hatiku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Nabila (@noornabila) on

Jebat Jayden Ahmad. Anakku jantung hatiku nyawaku , amanah dan anugerah terindah dari Allah swt akan ku jagamu dengan sepenuh jiwa dan ragaku wahai anakku. Semoga Allah sentiasa merahmati dan melindungi kita berdua. InsyaAllah.

Noor Nabila turut memberi ucapan hari jadi kepada Jebat Jayden yang kini berusia setahun. Sebelum ini, Nabila turut throwback sekeping gambar ketika sedang sarat hamil 38 minggu.

Sumber : Sharnaaz Ahmad , Noor Nabila

SKIP THIS AD ×