berita

Jom Cipta Lirik ‘Aku Cinta Padamu’ Bersama Fair & Lovely!

February 18th, 2014 | by Noraniza
Kini Trending

Screen Shot 2014-02-16 at 11.20.20 PM

Bait-bait romantis lirik lagu ‘Aku Cinta Padamu‘ daripada iklan ‘Fair & Lovely’ ini mesti seringkali bermain di minda anda bukan? Tapi tahukah anda siapakah penyanyi sebenar lagu ini?

Rupa-rupanya, suara itu adalah milik bekas peserta sebuah program realiti televisyen, Lokman Aslam, dimana lirik lagu tersebut juga adalah hasil ciptaan jejaka berusia 27 tahun itu.

Melalu kempen terbaru Fair & Lovely, sebuah pertandingan mencipta sebahagian lirik lagu ‘Aku Cinta Padamu’ versi duet mula diadakan pada 13 Februari sehingga 16 Mac. Hadiahnya boleh tahan lumayan!

Anda berpeluang memenangi hadiah wang tunai bernilai RM3,000, hamper Fair & Lovely bernilai RM50, dan CD kedua-dua versi lagu ‘Aku Cinta Padamu’ berserta tandatangan eksklusif daripada Lokman Aslam.

Screen Shot 2014-02-16 at 11.21.35 PM

Bukan itu sahaja, anda bakal menyaksikan proses rakaman lagu tersebut yang akan dinyanyikan secara duet antara Lokman Aslam dan seorang penyanyi wanita misteri.

Bagaimana nak sertai pertandingan ini ya? Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu mencipta semula rangkap kedua lagu ‘Aku Cinta Padamu’ dengan kreativiti anda sendiri.

Sebelum itu, anda perlu membeli sebarang produk Fair & Lovely yang bernilai sekurang-kurangnya RM15. Jika semuanya sudah lengkap, hantarkan penyertaan anda di aplikasi Fair & Lovely sekarang!

Screen Shot 2014-02-17 at 1.15.31 PM

Apa lagi, jom kita cipta serangkap lirik paling romantis! Mana tahu rezeki anda untuk menang. Sebelum itu, kita dengar dulu lagu asal ‘Aku Cinta Padamu’ ini. Enjoice.

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×