berita

Jom Ramai-Ramai Serbu Sentral Bazar, Nilai 3 Untuk Night Market Yang Lebih FUN!

December 15th, 2016 | by Noraniza
Shout Out!

20161211_191354

Haaa untuk uols yang tak tahu nak pergi mana cuti sekolah ni? Meh admin nak suggest ada satu tempat ni terletak di Nilai 3. Tempat ni memang confirm ramai orang datang, sebab cantik beb!

Ada decoration christmas tree dekat main entrance. Barulah orang yang datang akan attracted, ye dok? Macam-macam benda menarik ada di Holiday Fest Event, Sentral Bazar, Nilai 3 ni tau.

Boleh juga sewa tapak ni bermula 10hb, 11hb, 17hb, 18hb, 24hb, 25hb, 31hb December dan juga 1hb Januari 2017. Untuk yang berminat la.

Decoration yang sangat menarik!

img-20161211-wa0142

img-20161211-wa0116

20161211_191817

Macam-macam aktiviti boleh anda lakukan di sini!

20161210_183303

20161211_180625

15232208_887341074736149_901407395247362765_n

Details untuk Holiday Fest ni:

Time: 5pm-11pm

Date: 10hb, 11hb, 17hb, 18hb, 24hb, 25hb, 31hb December 2016 and 1st Jan 2017

Banyak benda menarik bila datang festival ni tau. Yay!

trip_todder_11

Kalau sebagai pelanggan, mereka semua mesti nak datang kat tempat yang penuh daya tarikkan, tempat yang cantik dan sebagainya.

Walaupun hanya night market, siapa yang nak pergi tempat yang tak menarik, kotor dan sebagainya kan?

Sentral Bazar, Nilai 3 ni adalah tempat paling sesuai untuk semua orang. Kenapa? Sebab banyak benda yang akan menarik perhatian uols tau. Tak percaya, meh datang dulu dan tengok sendiri. Tak payah pergi fun fair pun. Hehe

15239149_1401976779827006_1589234646_n-1

img-20161209-wa0201

Antaranya, ada pokok christmas yang besar gila dengan decoration lagi tau depan main entrance tu. Ada pulak lighting decoration dekat art street car park. Games pun ada! Uish fun fair ke apa ni? Haha banyak lagi lah.

  • Drum
  • Space sand playstation
  • VR
  • Car drift racing
  • Remote railcar
  • Robot riding
  • Magical Balloon House
  • Human Fossball
  • Footpool
  • Interesting performances
  • Inflatable pool and slide
  • Enormous sculptures (untuk tangkap gambar)
  • 3D Art
  • Sand sculpture

14051814_829539803849610_9079207218569789119_n-copy

20161211_204305

Pelanggan diberi pilihan melebihi 100 kedai untuk membeli! Wow, best kan? Boleh lah datang bawak anak-anak sementara dorang tengah cuti sekolah ni. Ye dok? Hehe

14441014_848865098583747_2833883072667416238_n

Untuk yang berminat untuk berniaga atau sewa tapak, boleh straight call je number dekat bawah ni ok?

Khengyu – 011 180 8868/98
The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)