berita

Jom Tukar Pinggan Mangkuk Baru Raya Ni. Diskaun 80% Untuk Koleksi Luminarc!

May 24th, 2019 | by Bieha
Kini Trending

spon

Eh..sedar tak sedar berapa hari je lagi nak raya kan? Haa..bila raya ni, semuanya kena tukar baru. Langsir baru, sarung kusyen baru, siapa yang ada duit lebih tu, tukarlah sofa baru sekali!

Tapi ada satu benda yang selalu orang jarang nak tukar bila raya. Apa dia? Pinggan mangkuk barulah! Asyik guna yang sama je tiap-tiap tahun pun bosan jugak kan. Tahun ni, jom guna Luminarc! Dengar cerita, ada promosi hebat!

Apa kata raya tahun ni, hadiahkan Set Luminarc untuk mak!

Sesekali balik raya tu, apa kata hadiahkan mak korang koleksi Luminarc ni. Confirm dia suka dan tak sabar nak guna untuk hidang lauk kat tetamu raya nanti! Memang cantik-cantik weh koleksi Luminarc ni. Tak percaya tengok ni..

Admin dah jatuh hati dah dengan set-set pinggan mangkuk dari Luminarc ni. Ada set Luminarc Everyday Soup Plate, Luminarc Bucolique 1L Jug & Salto, Luminarc Everyday Dinner Plate, Luminarc Pot Swing dan Luminarc Diwali Noodle Bowl.

Koleksi Luminarc ni memang lengkap tau dengan pinggan, mangkuk, cawan, jug dan juga balang kuih raya! Rugi kalau korang tak dapatkan kesemua set ni! Korang nak koleksi Luminarc ni pada harga murah yang tak masuk akal?

Diskaun sehingga 80% untuk set Luminarc bagi ahli Clubcard Tesco!

Sempena Hari Raya yang bakal tiba ni, Tesco bermurah hati nak bagi korang diskaun sehingga 80% untuk koleksi Luminarc ni apabila korang menebus mata Clubcard korang. Wow..dapat murah banyak tu!

Macam ni caranya:

  • Muat turun aplikasi Tesco Collectibles Baru
  • Kumpul Tesco e-stamp dan swipe Clubcard korang apabila berbelanja
  • Tebus 8 e-stamp untuk mendapatkan diskaun sehingga 80% bagi setiap koleksi Luminarc!

Promosi ini hanya sah untuk ahli eksklusif Tesco Clubcards saja tau! Bukan ahli Clubcard? Haa..jom daftar sekarang di sini: https://clubcardregister.tesco.com.my

Kalau nak lagi faham, jom tengok video ni!

Korang ada masalah untuk log masuk? Ikuti langkah ini..

Bagi ahli Clubcard, sekiranya korang ada masalah untuk log masuk ke aplikasi Tesco Collectibles, jom ikut langkah ni:

Langkah 1: Pastikan format nombor telefon bimbit korang betul!

Space, sengkang dan aksara khas tidak dibenarkan. Contohnya:

Nombor telefon yang betul: 60123456789

Nombor telefon yang salah: +60123456789 atau 6012-345-6789 atau 012-234-56789

Langkah 2: Sekiranya nombor telefon bimbit yang telah didaftarkan untuk Clubcard tidak mengikut format yang betul, korang boleh..

Pilihan 1 : Kemas kini dengan cepat dan mudah menggunakan akaun My Clubcard. Log masuk melalui laman web (https://r.tesco.com.my/) atau melalui aplikasi mudah alih Tesco Clubcard. Klik ‘personal details’ dan kemas kini nombor telefon korang mengikut format yang betul.

Pilihan 2: Dapatkan talian bantuan di talian 1300-13-1313 dari 9 pagi hingga 11 malam dan pastikan nombor Clubcard korang tersedia untuk memudahkan proses kemas kini. Mohon maaf sekiranya korang menunggu untuk jangka masa yang lama sebelum dilayan oleh pegawai perhubungan pelanggan kami.

Senang je kan? Hanya e-kumpul serta e-tebus dan koleksi Luminarc ni akan jadi milik korang pada harga yang sangat berbaloi!

Apa tunggu lagi, jom dapatkan koleksi Luminarc ni untuk Hari Raya yang bakal menjelang ni. Barulah meriah dan lengkap raya korang nanti, selengkap koleksi Luminarc ni.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Tesco Collectibles dan muat turun aplikasi ini sekarang!

Selamat Hari Raya!