berita

Kami Masih Bersama – Tunang Elly Mazlein

April 11th, 2013 | by Ai
Isu & Kontroversi

Elly-Mazlein

Selepas mengikat tali pertunangan pada 29 Mei 2011, selebriti Elly Mazlein dan juga pengarah iaitu Azmi Hatta sepatutnya melangsungkan majlis perkahwinan mereka pada bulan Februari 2012.

Namun sehingga kini, kedua mereka masih lagi belum melangsungkan pernikahan dan ini menimbulkan seribu persoalan.

Azmi ketika ditemubual sebuah akhbar online tempatan bagaimana pun menjelaskan bahawa hubungan mereka berdua masih berjalan seperti biasa dan tidak timbul isu putus tunang.

“Kami masing-masing sibuk dan Elly ada cita-cita yang perlu dia capai dan tidak mahu menghalang melainkan menyokong. Soal bila kami akan bersatu, Insya Allah doakan.”

Azmi turut memberitahu dia masih belum bersedia sepenuhnya dan mahu melengkapkan diri terlebih dahulu sebelum mendirikan rumah tangga sekali lagi.

“Saya mempunyai tanggungjawab besar kepada anak-anak dengan perkahwinan terdahulu dan mahu benar-benar bersedia dengan perkahwinan seterusnya. Saya bukan seorang yang sempurna dan masih memperbaiki kelemahan kerana ikatan yang bakal kami bina adalah besar.”

Baguslah begitu. Akhirnya terjawab juga isu hubungan diantara Elly Mazlein dan tunangnya. Semoga dipercepatkan jodoh kedua mereka.

Sumber : mStar Online

SKIP THIS AD ×