berita

Drama

[VIDEO] Soalan Perkahwinan Boleh Jadi Panas Di Usia 25 Tahun..Betul Ke?
0

[VIDEO] Soalan Perkahwinan Boleh Jadi Panas Di Usia 25 Tahun..Betul Ke?

October 8th, 2018 | by Rudy
Masuk je umur 20-an tak kira lelaki ke, perempuan ke, mesti korang pernah diajukan soalan mengenai ‘PERKAHWINAN’ kan? Tapi perkahwinan bukan benda mudah, kena ada proper plan macam lelaki dalam video ni..Meskipun...
Peminat Volkswagen Jangan Lepaskan Peluang Untuk Sertai Volkswagen Fest 2018. Serius Fun!
0

Peminat Volkswagen Jangan Lepaskan Peluang Untuk Sertai Volkswagen Fest 2018. Serius Fun!

October 5th, 2018 | by Mastura
Setiap orang mesti ada kereta impian masing-masing kan? Kalau admin, admin teringin sangat nak pakai kereta Volkswagen. Yelah, dengan reka bentuk kereta yang menarik dan enjin yang berkuasa tinggi siapa je tak jatuh cinta dengan...
Penggunaan Lampu Kecemasan Ketika Hujan Lebat Dan Konvoi Salah
0

Penggunaan Lampu Kecemasan Ketika Hujan Lebat Dan Konvoi Salah

October 4th, 2018 | by Taufiq
Kebanyakkan kes kemalangan berlaku adalah berpunca daripada sikap pemandu yang tidak bertanggungjawab. Selain sikap pentingkan diri ketika memandu, tidak mengetahui undang-undang jalan raya juga boleh menyumbang kepada...
Kulit Berminyak, Pakai Produk Murah & Bakteria Bukan Punca Utama Jerawat Banyak
0

Kulit Berminyak, Pakai Produk Murah & Bakteria Bukan Punca Utama Jerawat Banyak

October 4th, 2018 | by Amat
Antara salah satu punca hilang keyakinan diri adalah tumbuhnya jerawat pada bahagian muka. Masalah jerawat ini juga memerlukan produk yang sesuai untuk menghilangkannya. Ada dalam kalangan kita sudah habis beratus ringgit untuk...
DIY Langsir Table Top Rumah Cuma Guna Gam. Hasilnya? Cantik & Kemas!
0

DIY Langsir Table Top Rumah Cuma Guna Gam. Hasilnya? Cantik & Kemas!

October 3rd, 2018 | by Arini Saleh
Kami percaya ramai dalam kalangan ibu bapa berminat untuk mereka barang perhiasan rumah hanya menggunakan barang-barang terpakai. Sebagai contoh, tayar yang tidak digunakan diubah suai menjadi pasu bunga. Selain itu, anda boleh...
“Alamak! Baju Terkena Foundation!” – Ini 4 Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesannya
0

“Alamak! Baju Terkena Foundation!” – Ini 4 Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesannya

October 1st, 2018 | by Farah Adibah
Aduh stressnya! Foundation kena dekat baju lagi. Dahla baju warna cerah, memang susahlah nak hilang. Ha korang mesti jadi macam ni bila foundation kena kat baju. Lepas tu, tekanan fikirkan macam mana nak hilangkan kesan...