berita

‘Kau Je Mengada..’ – Salahkan Netizen Susu Badan Kurang, Almy Nadia Dihentam Balik?

January 24th, 2019 | by Shafika
Isu & Kontroversi

Kalau sebelum ini, Almy Nadia pernah dibandingkan fizikal tubuh badannya ketika anak dara dahulu. Tidak tahan sering dikritik, pelakon itu mengambil keputusan untuk menjaga makan ketika dalam pantang anak ketiga ini.

Menerusi Instagramnya, Almy mengaku susu badan kurang selepas die berpantang dengan sihat. Kapsyennya itu sekali lagi mengundang kritikan netizen apabila dia seolah-olah menyalahkan netizen.

Hampa nak sangat suruh aku kurus kan?

Day 39 pantang.. yesssss u can do it almy nadia.. “brown rice + carrot + ayam rebus “ no salt,no garam ,semua tak ada rasa.. potong habis. Potong gula,potong garam,potong minyak,semua potong lantak,last2 susu drop.. hampa semua nak sgt aku kurussskannn.,,,, ambikkkkk kauuuu org semua.. mampossss lantakkk…

Buat apa kisah pasal orang?

Kau je meroyan

Kapsyen yang dibuat Almy Nadia mendapat kritikan orang ramai yang rata-ratanya menganggap pelakon itu stress. Malahan dia turut ada memuat naik beberapa lagi foto perjalanannya sedang menurunkan berat badan.

Dia turut mengaku perlu teruskan misi kurus untuk ditunjukkan pada mata-mata dan hati jahanam. Siapa yang dimaksudkan Almy Nadia?

Diteruskan pada mata-mata dan hati jahanam

Utk hari ker 30 pantang perjuangan harus teruskan walaupun cl… yessss almy nadia kena kuat utk kalini .. misi kurus harus diteruskan nak tunjuk pd mata2 dan hati jahanam … i can do it ya.. hahahahah nampak sedap tp semua tak ada rasa yerk.. nasi brown rice + ikan bawal stim halia tambah carrot tanpa perisa atau garam + buah oren di blend tanpa gula atau air “ yessss happy lunch semua.

Beauty is pain

Dinner for tonight.. perghh beauty is pain tau…. papaaaaa mama dah kurusss belummmmmmmmmm @fizzfairuzofficial..

Setiap pagi petang sauna

Setiap pagi dan ptg ini lah kejanya.. sauna sauna sauna sauna,lps tu mandi lps tu urut,lps tu tungku.. rutin harian bersama @natalismothercare sauna 2 kali 1 hari,urut pagi sj,tungku 2 kali sehari.. 

Sumber : Almy Nadia

 

The following two tabs change content below.