berita

Kerana Anak Kembar, Lisa Surihani Slow Down Berlakon

February 25th, 2015 | by Ai
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2015-02-24 at 10.52.21 PM

Berita kehamilan Lisa Surihani bukanlah sesuatu yang baru. Namun, hingga hari ini, pasti ada saja yang nak tahu perkembangan ‘Malaysian Sweetheart’ ni.

Bukan korang je, Mek pun sentiasa mengikuti perkembangan terbaru Lisa tau! Baru-baru ini, Mek dengar Lisa akan slow down aktiviti berlakon.

Dah kenapa kan? Selebriti lain rileks je first trimester masih ligat lagi melakukan aktiviti seni.

Kerana Anak Kembar Ke?

Screen Shot 2015-02-24 at 10.51.06 PM

Hmm, adakah desas desus yang kononnya Lisa hamil anak kembar menjadi punca? Iyalah, manalah tahu kot-kot kalau mengandung anak kembar ni penat dia lain macam.

Korang jangan tanya Mek, sebab Mek belum pernah mengandung lagi. Hihihi.

Rancang Berehat Hingga Bersalin

Screen Shot 2015-02-24 at 10.49.55 PM

Saya memang merancang untuk berehat sehingga lepas bersalin, namun saya tidak buat keputusan lagi dan tengok keadaan kesihatan.

Saya lihat ada perempuan mengandung yang kuat untuk melakukan aktiviti selepas beberapa bulan kandungan, jadi saya lihat bagaimana keadaan saya nanti kalau tidak mengizinkan barulah saya berehat. – mStar Online

Hmm, tak kisahlah nak berehat berapa lama pun Lisa. Yang penting kandungan dan ibunya selamat hinggalah tiba saat melahirkan nanti.