berita

Ketahui 7 Rahsia Bagaimana Wanita Cantik Ini Mampu Memiliki Mercedes SLS SMG Gull Wing Door

June 16th, 2015 | by Ash Nordin
Lensa Insta

Ketahui 7 Rahsia Bagaimana Wanita Cantik Ini Mampu Memiliki Mercedes SLS SMG Gull Wing Door

Setiap manusia mesti mempunyai cita-cita untuk hidup senang dan berusaha untuk capai matlamat yang kita impikan. Namun, hasilnya bergantung kepada kuantiti usaha yang telah kita lakukan. Ada sesetengah orang memang impikan untuk memiliki barangan mewah, tapi untuk mencapai impiannya agak sukar kerana mereka rasa usaha mereka sangat memadai dan tak boleh dapatkan lebih lagi.

Tetapi bukan untuk wanita ini,  kali ini kami kongsikan mengenai seorang wanita yang mampu memiliki kereta idamannya Mercedes SLS SMG Gull Wing Doors!

Namanya Norazlin Ahmad Mokhtar atau lebih dikenali sebagai Kak Oya, dia merupakan founder untuk Extraordinary Billioanaire Champion United (EBC) iaitu agensi perunding unit amanah.

Mungkin sesetengah orang masih belum mampu untuk mendapatkan kereta mewah ini dalam usia 30-an tetapi bukan pada wanita cantik ini. Mesti korang tertanya-tanya apa rahsia dia kan? Jom kita tengok kat bawah ni.

1. It’s All Start With A DREAM!

It’s all start with a DREAM…

A photo posted by norazlin bt ahmad mokhtar (@oyamillionaire) on

2. Catch A Dream And Be Brave To Hold It!

Masyaallah..terharunya akak dgn post si cantik jelita lagi baik hati, my little sister from different family, Jia @razziahkhan ..if only you know, how much i adore you and your sister @vieshantiekhan so so much..???? your write up makes me cry..such a beautiful words. Hanya doa yg mampu akak berikan buat kalian..Semoga Allah mengurniakan kelimpahan rezeki yg tak bertepi buat Jia sekeluarga..dan semoga Allah sentiasa merahmati dan melindungi Jia dan org tersayang.. i love you so much. Much too much. Syukur Ya Allah krn akak dikelilingi dgn org2 yang pisitive spt Jia and V! ????????????????????????????? #Repost @razziahkhan ??? Subhanallah ???? saya suka sangat dengan kak @oyamillionaire ni. Saya adore sangat pada seorang perempuan yg disiplin terhadap hidupnya. Dari seorang yg biasa hingga ke tahap luar biasa. Mendengar cerita dia tentang bagaimana dia mula menceburkan diri dalam bidang kerjayanya sekarang adalah sangat luar biasa. Seawal usia 19 tahun dia sudah memulakan langkah dan ketika 20-an sudah memegang jutaan ringgit dari hasil titik peluhnya sendiri. Kini dia baru diawal 30-an tetapi ‘nikmat’ hidup dia telah kecapi dari jutawan orang mengimpikannya. . Saya dulu orang susah, kerana kesusahan saya dan adik-adik berusaha agar dapat mengubah kehidupan kami. ‘Kehidupan’ dan ‘nilai diri’ dua benda yg berbeza. Biarlah hidup kita berubah rupa tetapi kita tetap seorang insan yg hidup dengan moral hidup yg lama. Berubah menjadi senang tetapi di hati masih menyatakan “Aku insan biasa” ???? . Kak @oyamillionaire, I just love the way you are, eventho I am not your blood sister but You have taught me like I have one. I remember your words “Catch your Dreaaaammmm and be brave to hold it !!” Muuaahh ceket ???????????????? muah !

A photo posted by norazlin bt ahmad mokhtar (@oyamillionaire) on

3. Being Real, Humble, Able To Share Ourselves And  Touch The Lives Of Others

Have a barokah Friday everybody…

A photo posted by norazlin bt ahmad mokhtar (@oyamillionaire) on

4. I Am Extraordinary, I Will Do All Out!

5. Yes! I Can See It Coming Closer To Me

#ultimategoal2014 #goodnight

A photo posted by norazlin bt ahmad mokhtar (@oyamillionaire) on

6. Demand The BEST From Myself And Others To Give The Best RESULT!!!

“I demand the BEST from myself and others to give the best RESULT!!!” #ilovemyjob #ilovemyteam #ilovemyagency #championsupremacy

A photo posted by norazlin bt ahmad mokhtar (@oyamillionaire) on

7. And The Result Is…


Tadaa! Dia dah dapat apa yang dia nak dan sekarang giliran dia untuk bantu korang yang ingin jadi seperti dia. Untuk pengetahuan korang, masa umurnya 19 tahun, dia telah memulakan langkahnya dalam bidang ini. Pelbagai dugaan yang melanda, namun hasilnya dia telah memegang jutaan ringgit ketika berusia 20-an daripada hasil titik peluhnya sendiri .

Kini dia baru diawal 30-an tetapi ‘nikmat’ hidup dia telah kecapi. Jadi, kalau nak jadi macam dia juga korang boleh lah pergi ke laman Instagram dia ni. Cayalah kak Oya, #kipidap! Who run the world, girls!

SKIP THIS AD ×