berita

Ketahui Cara Orang Malaysia Kekal Positif & Hidrat Dengan Air Mineral Semulajadi Berperisa Ni!

November 9th, 2018 | by Bieha
Kini Trending

Korang semua mesti pernah ada hari yang korang rasa macam semua benda tak kena dan rasa down sangat sepanjang hari? Kat office, kena marah dengan bos, balik kerja sangkut dalam traffic jammed pulak, lepas tu balik rumah kena bebel dengan mak, gaduh dengan pakwe/makwe korang pulak. Arghh stress!

Kadang-kadang, bila kita tengah down tu, apa yang kita perlukan adalah kata-kata positif untuk bagi kita bersemangat balik! Betul tak? Nak tahu apa yang Spritzer TINGE buat?

Botol berwajah baru yang berunsurkan PosiTinge!

Spritzer TINGE dikenali ramai sebab rasa air mineral semulajadi unik serta design botolnya yang memang selalunya menarik dan comel dengan pelbagai tema yang kreatif.

Tapi, sekarang, Spritzer TINGE dah berwajah baru! Bertambah-tambah cool tau! Korang tengoklah sendiri, memang unik, menarik dan colorful betul kan? Terus rasa macam nak beli semua botol!

Untuk jadi seseorang yang positif, korang kenalah ada sikap yang betul dan sentiasa memanfaatkan kata-kata semangat dalam hidup korang.

Begitu juga dengan Spritzer TINGE berwajah baru yang datang dengan tema Positive + TINGE ataupun PosiTinge bertujuan untuk memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia supaya bersemangat dalam menikmati kehidupan dengan lebih positif.

Dengan rasa yang lazat dari Anggur, Lemon, Buah Campuran dan Mangga Tango serta tanpa karbonat dan juga tiada pewarna tambahan, Spritzer Tinge adalah air mineral semulajadi berperisa yang sempurna untuk korang kekal segar sepanjang hari. Jadi, sentiasa keep it real dan don’t be so serious lah!

Apa kata, sesekali korang belanja “BFF” korang Spritzer TINGE ni, sambil minum tu, baca pulak mesej kat botol macam “Your #1 Fan”, confirm member korang tersengih sorang-sorang dan rasa dihargai sangat. Korang pun mesti happy bila kawan korang happy kan?

Bila kita selalu positif, hari-hari yang dilalui pun mesti lebih ceria kan!

Nantikan Spritzer TINGE di depan pintu rumah korang!

Kalau korang beli kesemua 12 koleksi botol Spritzer TINGE ni kami memang Respect” sebab korang memang “Steady-Lah!”.

Apa tunggu lagi, jom dapatkan Spritzer TINGE di kedai serbaneka berdekatan korang atau nak lagi mudah, korang order je dekat sini dan tunggu Spritzer TINGE sampai di pintu rumah korang! 

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook Spritzer Tinge. 

Most Read Today