berita

Kini Berada Di Pavilion KL- My Beaute Village Tawar Produk Kecantikan Dari Eropah Dengan Harga Berpatutan!

February 14th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Kecantikan pada wanita bukan sekadar pada wajah. Tapi, meliputi keseluruhan iaitu dari hujung rambut sampailah hujung kaki. Ye la! Pelik pulak kalau muka bersih dan terjaga tapi badan berbau, rambut kusam dan kulit tangan mengelupas.

Buat korang yang tercari-cari produk kecantikan yang menepati kehendak korang boleh ke My Beaute Village.Kat sini, korang nak cari apa semua ada. Pilih je beb!

Ni fakta tentang ‘My Beaute Village’ yang HARUS korang tahu!

Untuk pengetahuan korang, di dalam nama My Beaute Village, perkataan ” beaute” merupakan perkataan lama yang berasal daripada Perancis untuk mengambarkan perkataan ‘kecantikan’ pada zaman dahulu.

Jangan tak tahu, founder My Beaute Village telah mengembara dan melihat sendiri perkembangan produk kecantikan di hampir seluruh negara Eropah termasuklah Perancis, United Kingdom, Itali, Sepanyol, Switzerland, Sweden, Denmark dan Poland sebelum beliau mengilhamkan kewujudan pusat kecantikan My Beaute Village.

Tambahan pula, founder My Beaute Village melihat sendiri bagaimana kedai-kedai kecantikan di Eropah ini mengetengahkan produk berasaskan bahan alam semula jadi, vegan dan organik sesuai dengan misi diorang.

Sebab tu, My Beaute Village tawarkan produk-produk terbaik daripada Eropah yang mesra alam dan organik dengan harga berpatutan dekat Malaysia. Tak ada third party. Mereka ambil direct produk dari Eropah sebab tu harganya jauh lebih menarik berbanding harga pasaran di Malaysia.

Sesuailah dengan matlamat diorang untuk menjadi pusat kecantikan, lengkap dengan produk yang berkualiti tinggi pada harga berpatutan.

Lebih 1000 produk diimport & ditawarkan!

Produk yang mereka tawarkan bukan kaleng-kaleng. Ianya produk berkualiti tinggi yang diimport khas dari negara Eropah seperti Perancis, United Kingdom, Itali, Sepanyol, Denmark dan Poland termasuklah produk dari Turki, Australia, China dan Korea.

Kebanyakan produk yang ditawarkan oleh My Beaute Village berunsurkan organik tanpa sebarang bahan kimia serta bebas dari pollution dan additives ini termasuklah produk penjagaan wajah, rambut, tubuh badan dan kosmetik. Lengkap semuanya!

Antara brand yang korang patut cuba termasuklah Hello Nature, Natura BalanceDicora Urban Fit, Evoluderm dan Eco Clean. Jenama-jenama ini menawarkan range produk yang cukup banyak bagi produk personal care & home care5 jenama ni admin recommend sangat-sangat. Kenapa? Sebab ianya produk berunsurkan organik dan vegan.

Hello Nature ialah produk penjagaan peribadi dan badan yang berasaskan bahan natural. Hello Nature, merangkumi produk penjagaan rambut, iaitu syampu, perapi rambut dan hair mask. Bagi Range penjagaan badan Hello Nature menawarkan produk seperti gel mandian, losyen badan, body oil dan body balm.  Korang kena try produk Hello Nature, baunya lembut sangat. Admin like!

Selain itu, diorang jugak ada tawarkan produk Natura Balance. Ianya produk yang menggunakan 100% bahan natural. Kalau korang nak tahu Natura Balance menawarkan pewarna rambut dan kosmetik bebas kimia yang dirumus khas dari Turki dengan harga RM 33.90 dan keatas.

Barisan produk keratin dan argan oil, Natura Balance juga merupakan produk pewarna rambut kekal yang diformulasikan dengan bahan organik yang telah mendapat pengiktirafan di Turki.

Berbeza dengan produk Natura Balance, Dicora Urban Fit merupakan produk keluaran negara Sepanyol yang fokusnya tertumpu kepada produk penjagaan peribadi macam minyak wangi, syampu, gel mandian dan sabun pencuci tangan. Harga yang ditawarkan memang mampu milik, bermula dengan harga serendah RM 14.90 dan ianya tidak mengadungi paraben.

Produk yang korang harus cuba ialah Evoluderm. Korang yang skincare junkie tu boleh la cuba produk penjagaan wajah diorang. Macam-macam yang diorang tawarkan bermula daripada pencuci mekap, micellar cleansing water, skrub muka, mask, toner wajah dan beauty oil.

Wajib cuba Evoluderm punya Micellar cleansing water sebab ianya dermatology tested, bebas silikon dan juga paraben.

Evoluderm juga terkenal dengan produk body care dan hair care diorang  seperti deodorant, gel mandian, gel mandian bayi, losyen badan, body oil, syampu, hair mask dan hair oil. By the way harga produk Evoluderm ni bermula pada RM 14.90. Murah kan?

Eco Clean ialah jenama yang menawarkan produk pembersih rumah seperti sabun pencuci baju, sabun pembersih tandas, sabun basuh pinggan, pembersih dapur dan pembersih serba guna. Ianya diformulasikan dari Denmark dan selamat digunakan sebab bebas kimia. Berikut adalah kelebihan produk Eco Clean:

  • 100% hasil tulen Denmark
  • Bahan organik berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • mengguna essentials oils semula jadi yang diekstrak daripada tumbuhan dan bunga terpilih,
  • Harga jualan serendah RM16.90 dan ke atas

Cawangan Ke-6 dekat Pavilion!

Jangan tak tahu, pada 14 Februari lalu cawangan ke-6 My Beaute Village telah dibuka di Pavilion. Mereka ada banyak promosi menarik untuk korang. Korang boleh dapatkan pelbagai produk penjagaan rambut, wajah, tubuh badan dan kosmetik pada harga runtuh.

**Promosi Grand Opening sah dari 14 hingga 29 Februari 2020

Voucher booklet bernilai RM 500! Siapa cepat dia dapat…

Sempena pembukaan outlet Pavilion, korang yang berbelanja RM50 dan keatas dalam satu resit boleh dapat voucher booklet bernilai RM 500. Promosi ini berlangsung serentak di semua 6 cawangan.

**Sah dari 10 hingga 29 Februari 2020. Sementara stok masih ada.

Inilah masa terbaik nak try produk-produk yang dihasilkan di negara Eropah dengan harga berpatutan. Kalau takde promosi boleh kopak poket.

Jadi, apa lagi yang korang semua tunggu? Jom beramai-ramai ke My Beaute Village dan dapatkan produk kecantikan yang korang perlukan.

Berikut adalah cawangan My Beaute Village berdekatan dengan korang:

Pavilion KL, Lot 1.25.00 Level 1

Eko Cheras Mall, Lot G22 & G23 Ground Floor

IOI Mall Puchong, Lot 51A & F52B Level 1

Aeon Klebang Ipoh, Lot G27 Ground Floor

Toppen Shopping Centre JB, Lot 1.86 Level 1

Vivacity Megamall Kuching, Lot G-044A Ground Floor

Bakal dibuka:

Berjaya Times Square KL

Mytown KL

Pavilion Bukit Jalil

Setia Alam Mall Shah Alam

Central i-City Shah Alam

Dataran Pahlawan Melaka

Gurney Plaza Penang

Klik link di bawah untuk maklumat lanjut.

Facebook: My Beaute Village

Instagram: @beautevillage