berita

Korang Rasa Korang Ada Ciri-Ciri MALAYSIAN #Sejati? Cuba Check Ni Dulu!

December 29th, 2017 | by Noraniza
Shout Out!

Ramai yang mengaku dia ni Malaysian, tapi sebenarnya banyak ciri-ciri yang korang tak ada untuk diiktiraf sebagai Malaysian sejati. Baca kat bawah ini, korang yang mana satu? Ke semuanya sekali?

1. Korang hafal tak lagu Negaraku?

Ooooh.. Nak mengaku korang ni anak Malaysia tapi lagu negaraku pun tak hafal! Apeni…. so, kalau korang rasa nak jadi ‘Anak Malaysia Sejati’, kenalah hafal lagu Negaraku ni. Bukan panjang sangat pun. Hehe

2. Suka makan pedas? Nak tambah sedap mestilah kena ada sambal! #pehsedap

Kalau korang jenis yang makan mesti WAJIB nak ada sambal atau cili yang memang pedas gila tu, ha korang memang power dan confirm Malaysian sejati! Sambal kena bawak pergi jalan-jalan tau, letak dalam handbag lagi! Wahhh

3. Menggila bila ada jualan besar-besaran! Amboih!

Bila ada je sale besar-besaran, ha mulalah korang menggila. Sanggup tu pergi redah jam semata-mata! Pantang betul tengok ada sale. Tapi lagi senang kalau ada online shopping site yang buat sale kan? Korang tak perlu keluar rumah, boleh shopping dengan hujung jari je. Lagi mudah!

Eh, ada online shopping site baru! Dan… diorang jual semua barangan LOKAL tau!

Ha, admin nak memperkenalkan online shopping site yang terbaru iaitu amaxmall.com. Bukan shopping mall baru ye! Korang tak perlu lagi susah payah drive pergi shopping mall, cari parking, sesat tak jumpa cari kereta dan sebagainya.

Hujung jari je dah boleh shopping semua jenis barangan! amaxmall.com adalah antara satu platform online shopping khas untuk ‘Kita Anak Malaysia’!

Bila cakap pasal online shopping, korang mesti ingat jual baju je kan? Di amaxmall.com, diorang jual pelbagai jenis barangan LOKAL dengan harga yang sangat berpatutan! #confirmselamat #confirmmurah #cayalah

Ini dia sebab-sebab korang WAJIB check out dan shopping kat amaxmall.com:

1. Korang yang suka melawa dan fashion addict….Mereka Ada!
Layari: https://amaxmall.com/fashion.html

2. Korang yang memang pentingkan kecantikan #cantikabadi….. Mereka Ada!
Layari: https://amaxmall.com/beauty.html

3. Kaki Sambal dan Kaki Pedas tegar, homemade lagi… Mereka Ada!
Layari: https://amaxmall.com/food.html

4. Mummy-mummy yang baru lepas bersalin dan nak kembali ke bentuk badan sebelum? Mereka Ada!
Layari: https://amaxmall.com/mom/maternity-care.html

5. Cari barangan baby yang terbaru dan cute? …Mereka Ada!
Layari: https://amaxmall.com/mom/baby-fashion-accessories.html

6. Ada masalah ‘lelaki’? Jangan risau…Mereka ada penyelesaiannya!
Layari: https://amaxmall.com/beauty/health-appliances/men-wellness.html

Hah, dah ready untuk order barang kat amaxmall.com? Ikut step ni!

Kalau korang dah survey apa yang nak dibeli? Boleh ikut cara kat bawah untuk order. Senang je!

Step 1: Order barangan pilihan anda

Step 2: Pengesahan pesanan supaya tidak tersalah dan sebagainya

Step 3amaxmall akan uruskan penghantaran belian anda

Rebat tunai segera bila korang shopping kat amaxmall.com!

Bayangkan korang shopping dan terus dapat rebat tunai… Wow, kan best tu?

*tertakluk kepada terma dan syarat*

Tak cukup baucar rebat tunai? amaxmall.com bagi diskaun sebanyak 90%!

Ya, betul tu. Bukan main-main ni. Memang rugi siapa yang tak shopping kat amaxmall.com ni sebab memang kaw-kaw dorang tengah buat sale sempena cuti sekolah dan perayaan akhir tahun! Are you ready?!

Inilah masanya untuk korang semua shopping puas-puas. Nak tahu barangan apa yang tengah sale sekarang? Boleh klik di sini: https://amaxmall.com/salebration.html

*tertakluk kepada terma dan syarat*

Oh ya, untuk korang yang suka selfieamaxmall.com ada buat Contest Shop, Selfie & Menang phone OPPO F5! Macam mana nak join? Mudah je!

Step 1: Beli barangan yang ada di amaxmall.com, tak kira apa-apa pun & berapa harga pun!

Step 2Selfie dengan barang yang korang beli dan post/share di akaun Facebook/Instagram korang

Step 3: Jangan lupa tag account @amaxmall &  #amaxmall #themallyoutrust #selfieamax

Step 4: dan make sure korang punya Facebook/Instagram bukan private akaun tau!

Mudah bukan? Jom selfie banyak-banyak!

Ha, apa lagi?? Jom ramai-ramai pakat shopping di amaxmall.com!

Ohh sebelum lupa, korang ni nak shopping tapi malas nak bayar kos penghantaran kan? Jangan risau, sebab korang akan dapat FREE shipping bermula hari ini sehingga 31 Januari 2018!

Siapa tak nak kan? Cepaaaaat, pilih barang apa yang korang nak!

*tertakluk kepada terma dan syarat*

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai amaxmall.com, boleh klik di link di bawah:

Website: amaxmall

Facebook: Facebook amaxmall

Happy shopping! :)

The following two tabs change content below.

Noraniza

Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

Latest posts by Noraniza (see all)

Most Read Today