berita

[KUIZ] Diva Atau Tidak? Kuiz Akan Tentukan Yang Mana Satu Style Korang Time Raya!

May 29th, 2018 | by Azyanshor
Kini Trending
Time raya memang semua orang berebut nak jadi yang paaaling meletop. Lagi-lagi kaum wanita, uish selagi tak ada 5 pasang baju kurung, 3 pasang baju jalan dan sepasang kasut tumit tinggi memang tak sah!

Kadang-kadang terkejut tengok. Time hari-hari lain biasa je baju dan perhiasannya. Tiba-tiba time raya ha! bertukar jadi diva! Terkejut semua yang datang, sampai tak kenal.

Tapi, tak kurang juga yang tak amik port, pakai je apa yang ada. Ada pulak berbelanja untuk raya tapi hanya beli apa yang perlu je. So korang yang mana satu? Yang diva ke, yang elegant ke atau yang simple-simple gitu? Jom buat kuiz ni dulu.

Jom buat kuiz ni dulu.

 

Crystal Rainbow Collection ni sure buat sedara-mara korang terpegun!

Sebenarnya tak kisah lah korang ni diva ke, elegant ke atau sejenis yang sedang-sedang saja. Yang penting korang enjoy raya korang dan yang penting, nampak berseri!

Kalau korang nak tambah seri korang, admin suggest korang pakai Swarovski raya ni!

Dari earring sampai lah ke jam tangan, semuanya complete! Cantik-cantik pulak tu, tak macam perhiasan biasa tau. Jom usha sikit kt bawah ni apa yang ada dalam collection ni:

Anting-anting

Bermula dari RM479, pilihan anting-anting ni mesti akan menaikkan lagi gaya rambut atau tudung korang hari raya ni!

Rantai

Kalau baju raya kosong sangat pun tak best jugak kan? Apa kata korang gayakan baju raya korang dengan rantai-rantai ni. Mesti lagi nampak bergaya! Harga bermula dari RM549!

Bohemian Chic

Kalau korang jenis yang ranggi dan suka bohemian style. Boleh try rantai, cincin dan bracelet ni. Warna biru dia memang memukau!

Gelang/Bangle

Selain jam tangan, bracelet atau gelang pun merupakan aksesori yang wajib ada tau untuk raya ni! Boleh menaikkan lagi style raya korang tu!

Jam tangan

Bukan biasa-biasa tau jam tangan ni. Jam yang bertahtakan crystal-rock ni menampilkan elemen berani dan elegant! Kalau korang taknak pakai gelang, pakai jam ni je dah cukup menonjolkan outfit raya korang. Nampak matured gitu.

Brooch

Raya kali ini apa kata tukar sikit brooch korang tu? Asyik pakai yang pattern biasa je, so kali ini tukar lah swan atau pin set ni. Terus nampak lain dari yang lain tau kalau pakai pin yang pattern-pattern ni.

Teringin nak dapatkan semua koleksi ni?

Korang boleh dapatkan semua koleksi raya Swarovski ni di semua outlet Swarovski seluruh Malaysia! Maklumat lanjut korang boleh klik kat sini! [will insert link once receive]

The following two tabs change content below.

Most Read Today