berita

[KUIZ] Nak Tahu Hadiah Apa Yang Sesuai Untuk Isteri Korang Mengikut Personalitinya?

March 26th, 2018 | by Bieha
Kuiz Hari Ini

Setiap kali birthday isteri atau anniversary dah dekat, mesti korang dah terfikir-fikir hadiah apa lah yang nak bagi kali ni. Orang perempuan ni bila tanya nak apa, mesti akan jawab, “Tak payah la bagi apa-apa.” ataupun “Apa-apa jelah, saya tak kisah”.

Yelah, birthday dan anniversary kan setahun sekali. Masa ni lah kita nak tunjukkan rasa sayang dan hargai pengorbanan isteri. Sekali sekala bahagiakan hati isteri apa salahnya.

Untuk para suami yang masih buntu nak hadiahkan apa kat isteri tersayang, apa kata try kuiz ni!


Macam mana keputusan kuiz korang? Sambil bagi idea nak hadiahkan apa kat isteri, kuiz ni jugak boleh test sejauh mana korang kenal isteri korang. Hehe..

Tak tahu nak beli hadiah kat mana? Jom datang COURTS!

Rasanya, semua orang dah kenal COURTS ni. Mana taknya, tahun ni adalah ulangtahun ke 31 COURTS di Malaysia! Fuiyoo, bukan senang tau suatu jenama nak bertahan selama tu.

Haa..sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan setianya, COURTS ada menawarkan faedah-faedah yang gempak untuk korang seperti:

  • Kadar rendah tetap sebanyak 1.25% sebulan melalui pembelian Courts Flexi Kredit yang mana, memberikan pengurangan sebanyak 50% kadar faedah!
  • Permohonan mudah untuk pembelian kredit (hanya bawa MyKad & Slip gaji atau penyata KWSP)
  • Simpanan pada ansuran : Bayar ansuran bulanan yang sama, dapat lebih banyak barang. Eg: Jika korang bayar RM30 sebulan untuk TV 40 inci, korang boleh dapatkan TV 50 inci untuk bayaran bulanan yang sama.

Yang paling best, COURTS telah memperkenalkan kadar ansuran baharu yang terendah dan kekal iaitu potongan ansuran sehingga 50%! Yeay!


Jadi, apa korang tunggu lagi, bukan je ada banyak pilihan, korang jugak boleh nikmati pelbagai faedah hebat. Confirm isteri korang nanti senyum sampai telinga. Selamat bershopping!

Untuk maklumat lanjut, layari www.courts.com.my
The following two tabs change content below.