berita

[KUIZ]  Nak Tahu Saiz Sebenar Pad yang FIT Dengan Korang? Jom Jawab Kuiz Ni Dulu!

June 28th, 2019 | by Bieha
Kini Trending

Siapa kat sini bila nak beli baju, kasut ataupun pakaian lain memang tak payah pergi fitting dulu? Yelah, sebab dah tentu-tentulah kita tahu saiz yang kita pakai. Tapi, macam mana dengan pad? Korang tahu tak jenis pad yang sesuai dengan korang, ataupun pakai ikut pad mak korang dan main hentam je pakai mana-mana jenis?

Eh..jangan macam tu, setiap wanita kontur badannya kan tak sama. Sebab tulah pentingnya untuk tahu jenis pad yang sebenarnya sesuai untuk korang!

Tahu tak kontur badan setiap wanita tak sama & perlukan jenis pad yang berbeza?

Bila period, tak sah kalau takde masalah-masalah normal macam kebocoran, kedudukan pad teralih, heavy flow dan macam-macam lagi lah. Bila nak keluar pulak, memang kena elak untuk pakai seluar yang berwarna cerah sebab dikhuatiri bocor. Bila nak tidur malam lagilah, kena tidur dalam posisi mengiring supaya tak tembus cadar. Ishh..tak selesa betul!

Haa..sebab tulah penting untuk korang tahu jenis pad yang sesuai dengan kontur badan korang supaya masalah-masalah tadi dapat dikurangkan! Yelah, ukuran pinggul dan bentuk badan setiap orang kan berbeza, sama jugalah macam jenis pad kita!

Tahu tak ukuran pinggul korang? Haa..kalau tak tahu, jom rujuk carta kat bawah ni..

 

Selain tu, pad ni pun ada pelbagai jenis. Kita kenalah pilih jenis pad yang betul agar bersesuaian dengan keadaan dan waktu pemakaian. Saiz yang berlainan tu boleh dipadankan dengan fit yang berlainan.

Setiap saiz yang berlainan dapat diklasifikasikan kepada fit yang berlainan terdiri dari Invisible Fit, Slim Fit, Maxi Fit dan Long & Wide Fit!

Mesti korang tertanya-tanya, macam mana nak tahu jenis pad yang sesuai dengan korang kan? Tak payah pening-pening, jom jawab kuiz Libresse Get Your Fit dan ketahui jenis pad korang!

Haa..macam mana? Sekarang mesti korang dah tahu dan jelas tentang jenis pad yang sesuai dengan korang kan? Barulah period pun lebih selesa lepas ni!

Pad Libresse® dengan SecureFit™ dan DFC yang dipatenkan, direka khas berdasarkan bahagian intim wanita untuk padanan sempurna demi keselesaan, melindungi dari kebocoran dan memastikan korang bergerak bebas walaupun ketika period.

Untuk maklumat lanjut, layari www.libresse.com.my

Korang boleh dapatkan baucar beg Sometime by Asian Designer, dengan mudah je! Yay!

Kalau korang nak tahu, korang juga berpeluang untuk mendapatkan baucar Sometime by Asian Designers bernilai RM20! Nak tahu macam mana nak dapat? Senang je..

Beli produk Libresse ® (pad/liners/V-Care) bernilai RM20 ke atas di mana-mana outlet yang terlibat dan dapatkan SATU (1) digital baucar Sometime by Asian Designers bernilai RM20.

Korang cuma perlu hantarkan butiran peribadi korang dan resit asal pembelian kepada nombor (011-11752881). Promosi ini berlangsung sehingga 31 Oktober 2019. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Jangan lepaskan peluang ni okay! Untuk sebarang maklumat lanjut, layari Facebook Libresse.