berita

[KUIZ] Ragam Ahli Keluarga Time Hari Raya. Korang Jenis Yang Mana Satu?

May 6th, 2019 | by Asyraf Khalib
Sponsored Post

Bulan puasa dah pun tiba. Kami di OHBULAN! sentiasa mendoakan agar Ramadan tahun ini menjadi Ramadan yang terbaik dan paling sempurna buat korang semua. Ingat, dalam sibuk kita menjalani urusan harian, jangan lupa untuk berusaha memperbaiki diri dengan memperbanyakkan ibadat dan amal kebajikan ya.

Kalau artikel sebelum ini kami dah banyak bercerita tentang puasa, untuk artikel kali ni bagi chance la admin nak bercakap pasal Raya pulak. Especially, waktu raya kan macam-macam ragam ahli keluarga kita boleh tengok. Ada yang kuat makan, ada yang suka mengemas dan paling pelik ada yang tak suka pergi beraya pun. Tapi walau annoying macam mana pun ahli keluarga korang tu, bila tak cukup sorang sure raya tahun tu tak sempurna weh!

Korang perangai yang macam mana time raya?

Haaa… kalau korang nak tahu korang punya perangai ni jenis yang mana, jom jawab kuiz kat bawah ni. Paling penting dekat setiap jawapan admin ada suggestion menarik pasal aksesori paling cun yang korang boleh pakai untuk enhance lagi personaliti korang waktu raya nanti!

 

So, korang dapat jawapan apa untuk kuiz tu?  Kalau admin try jawab tadi,  admin dapat jawapan ‘lasak dan boleh diharap’ dan aksesori hiasan yang dicadangkan untuk admin pulak Propeller Hat Boy Charm. Macam sesuai sangat je dengan admin kan? Hehe.

Haaa… Lepas dah jawab kuiz ni, jangan lupa share korang punya result dekat facebook atau instagram stories tau!

Nak raya tahun ni lebih bergaya dan menyerlah?

Biasanya time raya kita selalu nak serba cantik, serba lawa dan kalau boleh semua barang pun nak baru. Yelah, raya kan setahun sekali, bila lagi nak melaram cun-cun. So, kalau korang nak bergaya sakan raya tahun ni, admin sarankan korang ke PANDORA  sebab mereka ada lebih banyak koleksi terbaru tau. Paling menarik perhatian admin ialah koleksi charm PANDORA dengan rekaan yang tak pernah mengecewakan!

Bukan setakat charm je tau, PANDORA ada macam-macam lagi pilihan barang perhiasan lain yang sekali tengok je dah boleh jatuh hati. Ala… bila lagi kan nak hadiahkan untuk diri sendiri sesuatu yang kita suka dan idamkan. Bak kata orang self-reward sekali sekala tu penting.

Promosi Raya di PANDORA luar biasa!

Admin yakin ramai sangat nak tahu apa promosi di PANDORA untuk raya tahun ni kan? Haa… bermula 24 Mei sehingga 9 Jun 2019, dengan setiap pembelian bernilai RM499, korang boleh enjoy 50% diskaun untuk item seterusnya tau. Dan paling best korang juga akan dapat satu set paket raya ekslusif daripada PANDORA macam kat bawah ni. Cantik weh!

Apa pun, kalau korang rasa nak cuci mata dulu tengok apa koleksi yang tengah onz dekat PANDORA sempena Ramadan dan Raya tahun ini, korang boleh layari laman sesawang PANDORA atau paling mudah terus kunjungi cawangan PANDORA berhampiran korang.

Hari Raya tahun ini pasti lebih meriah dan bergaya dengan PANDORA!