berita

[KUIZ] Sampai Bila Nak Jadi Andartu? Jom Kenali Peribadi Diri Anda Agar Jodoh Cepat ‘Sampai’!

January 16th, 2019 | by Amat
Kuiz Hari Ini

Setiap wanita yang berusia 25 tahun dan ke atas pasti tak senang duduk apabila belum bertemu pasangan hidup. Mesti sering dituju bermacam soalan termasuk, “bila nak kahwin?” dan sebagainya, bukan?

Nak buat keputusan untuk pilih pasangan hidup bukannya mudah. Kami yakin, lepas jawab kuiz ini anda takkan confuse lagi nak buat pilihan. Dan pemilihan untuk pasangan ideal anda turut mencerminkan siapa anda sebenarnya…


 

Jadi, bagaimana dengan keputusannya? Jika anda seorang perempuan yang utamakan harta berbanding paras rupa atau cinta, pastikan anda cari lelaki yang mampu manjakan rantai emas dan beg tangan setiap bulan untuk anda, Janganlah pula cari lelaki yang tidak mampu. Kesian lelaki tu nanti.

Tetapi jika anda boleh susah sehidup semati, lelaki mana pun tidak kisah… cun lah tu! tak payah nak fikir banyak. Kalau dapat yang kaya tu, kira rezeki la. Bak kata pepatah Melayu ‘pucuk dicita, ulam mendatang’.

Jangan lupa share kuiz ini ye, supaya rakan-rakan anda yang masih single tu dapat menamatkan zaman bujang secepat mungkin.

SKIP THIS AD ×