berita

[KUIZ] Ya Atau Tidak? Perkara Korang Tak Tahu Tentang Perbankan Di Malaysia

June 4th, 2018 | by Afira
Kuiz Hari Ini

Di Malaysia ni, terdapat banyak bank, sampaikan kita tak tahu mana yang sesuai. Lagi-lagi yang baru bekerja ni, nak kumpul duit untuk berkahwin, anak-anak lagi dan macam-macam la nak kena uruskan berhubung kewangan ni.

Lepas tu, kadang-kadang kurang pengetahuan pasal loan, insurans ataupun credit card. Memang peninglah nak pilih produk bank yang terbaik untuk kita. Ermm..apa kata korang jawab kuiz ni, mana tahu lepas ni korang celik pasal produk bank yang bersesuaian dengan korang!

Tapi, ada info menarik tau, lepas korang jawab kuiz tu! Jangan terlepas pula!

Kalau susah nak faham, CIMB F.I.R.S.T. ada penyelesaiannya!

CIMB Bank kini, menawarkan satu solusi perbankan iaitu CIMB F.I.R.S.T. yang memberi keutamaan kepada korang.

Nak tahu apa dia? Haa..kali ni, mereka menyediakan satu solusi yang mengandungi produk-produk Finance, Insurance, Return, Savings dan Transaction. Semua perkara ni memang penting pada masa sekarang ni, juga masa akan datang.

Wah, bestnya! Mudah dan senang! Semuanya lengkap dan tak perlu dah nak pening-pening pilih perbankan yang mana sesuai!

Perbankan ni, sesuai untuk semua lapisan masyarakat!

Haa untuk pengetahuan korang, solusi yang CIMB Bank sediakan ni, sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan menepati keperluan unik korang!

Contohnya, student, usahawan, pesara dan ramai lagi la! Yela…setiap individu mempunyai keperluan dan matlamat yang berbeza. Apa lagi yang korang runsing? Ini adalah solusi yang terbaik, sesuai serta mudah untuk korang!

Jadi bagaimana nak dapatkan solusi CIMB F.I.R.S.T. ni? Senang je…anda boleh dapatkannya dengan cara yang mudah melalui online sahaja!

Bagi korang yang nak tahu lebih lanjut berhubung produk yang ditawarkan ni, korang hanya perlu [klik sini] atau kunjungi, mana-mana cawangan CIMB Bank berdekatan.