berita

[KUIZ] Yakin Dengan Tahap Penjagaan & Kesegaran Miss V Korang? Try Jawab Ni Baru Tau

December 20th, 2017 | by Epul
Kuiz Hari Ini

Girls, macam mana korang jaga kesegaran ‘Miss V’? Adakah cukup dengan hanya mencuci kawasan tu? Tukar pakaian dalam selalu? Guna pantyliner bila keluar? No

Kadang-kadang, dengan hanya satu kesilapan kecil, ia boleh mendatangkan masalah pada ‘Miss V’ korang tau! Bila kita teliti, ada jugak punca-punca lain yang boleh mendatangkan masalah pada ‘Miss V’ tanpa sedar!

So, nak tau ‘Miss V’ korang tu cukup segar atau tak? Jom main kuiz ni. Bila dapat result nanti, tau lah apa tindakan seterusnya yang korang patut buat kan?


Nak kekalkan kesegaran maksimum untuk ‘Miss V’? Gunalah Kotex Liners!

Mengamalkan rejim penjagaan ‘Miss V’ memang penting tapi tu saja tak cukup! Kalau banyak berpeluh dan banyak terdedah kepada cuaca panas, gunakan Kotex Liners untuk kesegaran maksimum di bahagian alat sulit supaya korang boleh sentiasa selesa, rasa bersih dan segar sepanjang masa!

Semua tu boleh dicapai dengan 5 Tanda-Tanda Kesegaran iaitu mengurangkan kelembapan, mencegah kesan kotor, mengawal bau, mengawal bakteria dan mempunyai aliran pengudaraan! Hebat kan? Dalam masa sama, Kotex Liners juga mengesyorkan korang supaya guna liner dalam aktiviti seharian. Jadi ingat, jaga ‘Miss V’ je tak cukup, gunakan liner sekali okay!

Lagi satu ni admin nak bagi tau, kalau korang perasan pek Kotex Liners dah berubah wajah! Rekaan pek baru ni nampak simple tapi cantik kan?

Kualiti produknya pun diperbaharui. Fuh, jom dapatkan Kotex Liners di kedai berhampiran korang. Nak maklumat lanjut, layari laman web Kotex. Sayangi ‘Miss’ V’ korang!

The following two tabs change content below.