berita

Leagoo T1 Plus Selfie Phone Dengan Spek Yang Lebih Awesome!

November 10th, 2016 | by Noraniza
Make-It-Senang

t1p-cover

Leagoo T1 Plus adalah Android yang paling latest tau. Untuk uols yang suka berselfie tu, ni memang phone yang sangat sesuai untuk korang. Hehe

Leagoo ni juga dikenali sebagai budget-minded Android smartphone. Kini smartphone ini datang dengan warna yang sangat cantik. Warna yang available in stock adalah Champagne Gold, Rose Gold dan juga Titanium Grey. Curlas sangat!

Harga pun mampu milik, RM 699 dan juga RM 120 free gift lagi tau. Haaa sebelum tu, jom check spesifikasi smartphone ni. Memang berbaloi beb..

Spesifikasi yang awesome! Puas hati sangat tau

ultra-fast-0-19s

    • Back camera – Sony 13.0MP rear camera with AF and intelligent two-tone flashlight
    • Front camera – Sony 13.0MP front camera with front flash
    • 3GB RAM + 16GB internal memory with external Memory TF card up to 128GB
    • Sensor Ambient Light Sensor,Gravity Sensor,Proximity Sensor
    • Battery Capacity (mAh) 2660mAh Built-in
    • I/O Interface 2 x Micro SIM Card Slot,3.5mm Audio Out Port,Speaker,TF/Micro SD Card
    • Bluetooth version V4.1
    • Wireless Connectivity 3G,4G,Bluetooth,GPS,GSM,WiFi
    • WiFi 802.11b/g/n wireless internet
    • 5.5 inch display with Screen resolution 1280 x 720 (HD 720)
    • OS – Android 6.0 Marshmallow

 

perfect-13mp

 

Premium Metal UniBody Design. Wow!

tumblr_npx5npescj1sidd71o1_500

Smartphone yang sangat light dan nipis. Sangat comfortable bila pegang dengan 94 steps CNC precision dan 88% Metallic Ratio. Juga menggunakan latest fingerprint ID 3.0 sebagai features tambahan yang terbaru.

Korang boleh unlock phone korang lebih cepat iaitu hanya 0.19 seconds je dengan Ultra-Fast Fingerprint Access ni! Hebat kan?

colours

Uols boleh lock semua applikasi kegemaran korang. Contohnya gallery, pause/unpause video atau music dan sebagainya.

2660mah

 

Keselesaan ketika memegang T1 Plus ini

3gb-ram-gaming

 

Walaupun mempunyai display dan bateri yang besar, T1 tetap mengekalkan body smartphone yang slim dengan bersaiz hanya 7.55mm dengan tiga prinsip iaitu light, thin and comfortable dengan premium design ini.

Korang boleh layari www.leagoo.com.my atau pergi ke official facebook dorang. Lazada pun ada tau!

spacious-storage

Selain itu, Leagoo T1 Plus ni juga ada Dual Tag tau. You all boleh log in to your multi accounts pada masa yang sama dengan menggunakan satu device sahaja.

Dual tag ni juga akan protect user privacy untuk menjadikan aplikasi invisible dalam setiap device. Wow, features dia terbaik beb!

Untuk maklumat lebih lanjut tentang Leagoo T1 Plus ni boleh klik di link ini!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)