berita

Leher Anak Merah – Rantai Anak Diragut, Bila Diperiksa Tiada. Rupa-Rupanya..

May 22nd, 2017 | by Shafika
Kini Trending

Zaman sekarang ini, kejadian meragut bukanlah perkara yang biasa. Lebih malang, apabila peragut ini hati kering dengan berani meragut d khayalak ramai pada siang hari. Fuhh memang berani sungguh. Demi kepentingan diri sendiri, sanggup menyusahkan orang.

Kali ini kami kongsikan seorang kanak-kanak menjadi mangsa peragut. Paling teruk peragut ini seorang wanita. Hati hati guys!

Meragut rantai leher di GM Klang

Ini lah orangnya!! Meragut rantai leher anak saya dia GM Kelang petang semalam 20/5/17 lebih kurang jam 4 petang. Jangan biarkan hamba ?????? ini mendekati anak anak kita. Ini bukan kali pertama dia melakukanya.

Sy juga jumpa rakaman cctv dia meragut rantai kanak kanak lain tahun lepas!! Mohon semua share mengenai si peragut ini!

Menafikan walaupun sudah terang dalam CCTV

Saya sedang membeli baju, tiba tiba anak menangis. Lehernya merah kerana rantai ditarik. Anak saya menangis dan menunjukkan seorang wanita dikedai sebelah. Saya terus pergi dan bertanyakan sama ada dia telah meragut rantai anak saya. Saya telah menanyakan namun dia menafikan. Saya terus menanyakan ke belakang kedai dan memeriksa seluruh badan termasuk beg.

Namun, tidak menemui apa-apa. Saya menggesa pekerja kedai untuk membuka CCTV dan beliau masih menafikan. Anak saya terus menangis dan menunjuk ke arah wanita itu. Apabila saya pusing saya melihat rantai anak saya di bawak tapak kaki beliau berdiri. Saya mengambil rantai itu dan mengesa kedai itu memanggil security.

Sumber : Aimi Filzah

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×