berita

Lelaki Ini Bengang Bila Zizan Razak Tolong Anak Yatim Kemalangan Myvi

May 11th, 2015 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

feature image

Walau pun sejak kebelakangan ni Zizan Razak sering dipalik kontroversi yang tidak sedap didengar, namun pelawak popular itu mempunyai nilai murni yang wajar dipuji dan dijadikan contoh.

Zizan baru-baru ini telah melawat anak-anak mangsa nahas di DUKE dan sebagai manusia biasa Zizan sendiri mempunyai rasa belas kasihan. Iya lah, siapa tak sedih kalau kedua ibu bapa meninggal dunia dan tiada siapa yang menjaga anak-anak yang masih kecil.

Tapi biasa lah tak semua benda yang kita buat dapat memuaskan hati semua pihak. Walaupun Zizan baik hati cuba menghiburkan adik Amira dan Aqila, namun ada sesetangah pihak masih ingin memberi reaksi negatif terhadap perbuatan Zizan tu. Haihh.. buat baik pun orang nak pertikai kan

Screen Shot 2015-05-11 at 3.39.06 PM

Korang tak rasa ke ni tak adil..

Ada sorang individu ni merasakan tindakan Zizan ni tak adil bagi anak-anak yatim dan bagi dia gambar Zizan bawa Amira and Aqila naik kereta Ferrari tak patut dipublisitikan. Apa yang tak puas hati pun tak tau la kan..

comment panas 1

comment panas 2

comment panas 3

Jangan lah fikir negatif bro

Ramai pengikut Zizan di Instagram back up niat murni Zizan itu. Kesian niat baik Zizan disalah erti kan.

balas comment 2

balas comment panas 2

Screen Shot 2015-05-11 at 1.23.08 PM

Makteh Amira dan Aqila beri comment sekali..

comment makteh

Tak nak comment kat Instagram Zizan dah..

Kecut perut kena hentam teruk dengan followers Instagram, mamat ni dah taubat tak nak beri respond lagi dah. Bersangka baik lah wahai hamba Allah sorang ni.. mana lah tau Zizan memang ikhlas nak tolong.. Apa yang Zizan buat tu wajar dipuji bukan dicaci

comment panas 4

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×