berita

Lelaki Ini Gaduh Dengan Nurse & Guard Demi Teman Isteri Hamil Anak Ke-7

July 21st, 2015 | by Noraniza
Kini Trending

Screen Shot 2015-07-21 at 1.02.01 PM

Inilah baru dinamakan suami mithali! Walaupun isterinya sudah ada pengalaman melahirkan enam orang anak sebelum ini, si suami masih lagi setia menanti di sisi.

Malah, walaupun telah dihalang oleh nurse dan pengawal keselamatan hospital, si suami tetap teguh dengan pendiriannya mahu menemani isteri.

Alasan yang diberikan lelaki ini cukup mudah dan bakal menyentuh hati wanita!

Screen Shot 2015-07-21 at 1.01.45 PM

Mcm2 ragam dlm wad ni… Rase sayu tgk pasangan dpn katil ni.. Isteri mengandung ank ke 7…di ulang ye ank ke 7 uolls… Suami muda 5thun dr isteri.. Isteri mngandung 3bln..kuar drh..

Si suami smpi brgaduh ngan nurse n mak guard nak teman istri nye..nurse x bg sbb ini wad pompuan..
Akhir nurse n mak guard benarkn die tngu di luar tapi aku tengok setiap 10min die msuk tgk isteri…
Last..nurse n mak guard biar je..

Terdetik dlm ati..bgaimana ank2 yg lain kat uma..x kje ke suami die ni… Nanie kan..xmau jd tnda tnye trus direct minta jwpan dr sisuami ni..

“kak (walau sebaya) istri sye bkn ari2 msuk wad…sye kne teman die..die ngndungkn ank sye..kdaan n emosi die sgt x stabil..sye kne teman die..ank2 sye yg lain sye minta tlg atuk n mkcik diorg tengokkn..saye kerja sendiri kak..masa sye bley adjust..yg penting isteri saye ni…”

Alololo…sweet nye…

Sumber: Facebook Nanie Nanie

The following two tabs change content below.

Noraniza

Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)