berita

Lokasi Strategik Dengan Harga Mampu Milik, YOU CITY III Kediaman Impian Korang!

September 11th, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Pergi kerja bukan lagi satu perkara yang menggembirakan dan menyenangkan. Ianya umpama satu mimpi ngeri tambah bila kena hadap jem yang tak bergerak terus tu. At least, kalau kereta bergerak sikit okay jugak la kan? Takde la rasa stress sangat.

Tapi sekarang kerajaan dah sediakan inisiatif MyKad 100. Ala, inisiatif yang bolehkan korang naik apa-apa sahaja pengangkutan awam dengan hanya RM 100 Sebulan. Jadi gunakan pengangkutan awam adalah alternatif terbaik yang korang ada.

Inilah, isitimewanya YOU CITY III yang  bukan sahaja dekat dengan shopping mall dan deretan kedai makanan, pakaian dan perkakasan rumah, Siap ada laluan berbumbung nak ke MRT. Mudah la nak bergerak tak perlu lagi fikir parking kan?

Laluan berbumbung terus ke MRT Taman Suntex!

Nak beli rumah ni, kawasan memang perlu strategik. Kalau boleh biar dekat dengan lebuh raya dan hub pengangkutan awam macam MRT dan LRT. Untungnya, YOU CITY III ni ada laluan berbumbung khas untuk semua ke Stesen MRT Taman Suntex. Jalan sikit je, dah sampai MRT. Tak gaduh nak keluar duit minyak, tol dan parking.

Bahkan pasar basah Suntex pun sudah ditambahbaik. Semua ni sebab nak mudahkan korang la. Nanti nak beli barang basah tak perlu pergi jauh-jauh. Semuanya ada berdekatan YOU CITY III. Kawasan sedang up la kata kan…

Kedudukan strategik di tengah-tengah Cheras!

Selain tu, korang tahu tak yang sekarang ni, dekat kawasan YOU CITY III dah ada flyover yang menghubungkan korang dengan lebuh raya  Grand Saga. Mudah dah nak kemana-mana lepas ni. Ada juga pilihan lebuh raya yang lain antara lebuhraya yang korang boleh akses termasuklah Lebuh raya Cheras-Kajang, KL-Seremban, MEX, Expressway Timur-Barat dan Expressway Shah Alam.

Freehold & lengkap dengan pelbagai kemudahan!

YOU CITY III adalah kondominium freehold yang mana once korang beli, memang akan jadi milik korang sampai bila-bila. Fasiliti mereka memang tip top. Ada banyak kemudahahan yang menarik seperti taman permainan, kolam renang, dewan serbaguna, taman potpuri, balapan senamgimnasium, spa hydroterapi dan banyak lagi.

Awesome kan?  Tak rugi pun kalau beli rumah dekat sini. Harga bermula dari RM380K saja. Memang mampu milik. Untuk Bumiputera, kita ada diskaun tambahan 10% ye. Cayalah!

Tower B dah dilancarkan. Cepat sebelum habis!

Bukan biasa-biasa sambutan yang diterima oleh YOU CITY III. Bayangkanlah, dalam masa 6 minggu, TOWER A menerima tawaran tempahan yang sangat tinggi. Sekarang, Tower B dah dilancarkan.

So, pastikan korang singgah ke galeri jualan mereka dan lihat sendiri apa yang mereka tawarkan untuk korang. Baru puas hati kalau boleh tengok sendiri, betul tak?

Apa macam? Luaskan? Praktikal sangat untuk yang bujang mahupun yang dah bekeluarga. Apa lagi yang korang tunggu.

Admin yakin sekarang korang dah nampak betapa pentingnya untuk buat house investment. Tambahan pulak dah ada lokasi yang sangat-sangat strategik dan mudah nak akses ke lebuh raya. Jadi jangan tunggu lagi. Dapatkan kediaman impian korang sekarang jugak

Nak tahu lebih lanjut mengenai YOU CITY III, klik sini jom < YOU CITY III>

Facebook: OSK Property

Website: OSK Property

No Telefon: 03-90819900