berita

Losyen Mon Chéri Hanya Berharga RM 1.99*. Rugi Kalau Korang Tak Rebut Promo Ni!

June 12th, 2020 | by Noraniza
Kecantikan

Wah, siapa tak nak kulit selembut sutera kan? Kalau hari-hari dah dijaga dengan produk terbaik daripada Mon Chéri memang kulit jadi macam bayi!

Bagi pengguna tegar Mon Chéri dah confirm tak ragu-ragu untuk rebut promo istimewa ni. Tapi, bagi mereka yang belum familiar dengan produck Mon Chéri, admin nak terangkan apa kebaikan produk terkemuka ni!

Mana tau ada abang-abang yang nak belikan untuk ibu, adik beradik ataupun isteri tersayang kan?


Formula ringan daripada The Silicone-free Body Lotion (300ml) mampu menjadikan kulit korang lembut, kekal wangi dan sentiasa selesa. Antara faedah utama ialah produk ini mampu menghaluskan dan menyuburkan kulit, menghidupkan semula kulit dan menyerap dengan cepat ke kulit.

Untuk pengetahuan korang, harga asal The Silicone-free Body Lotion (300ml) ni ialah RM49.90. Ia didatangkan dengan 5 variasi iaitu Moisture Rich, Silky Touch, Soothing, Whitening dan Shaping.

1) Variasi Moisture Rich mampu mengembalikan kelembapan dan menghidrat kulit kering serta-merta

2) Variasi Silky Touch memberikan kulit yang lembut

3) Variasi Soothing khas untuk kulit sensitif

4) Variasi Whitening untuk mencerahkan kulit

5) Variasi Shaping memberi penyelesaian terbaik untuk menegangkan kulit

RM1.99 untuk sebotol body lotion (300 ml)? Memang berbaloi!


Menarikkan? Bagaimana nak dapatkan variasi The Silicone-free Body Lotion (300ml) ini dengan harga RM1.99? Mudah sahaja, korang pergi ke laman sesawang Mon Chéri dan taip kod special iaitu “OHBULAN”.

Jadi korang hanya perlu berbelanja sebanyak RM11.99 setelah menambah harga shipping sebanyak RM10.00. Promo kod ni hanya sah untuk satu pembelian sahaja tau, botol yang kedua harga akan kembali kepada RM49.90 pada harga shipping yang sama!

Tapi, korang kena pantas tau, sebab hanya 100 botol je yang akan dapat harga promosi ini yang akan bermula pada 15- 21 Jun 2020.

Jangan lupa untuk dapatkan Lily Collection skincare juga!

Dah alang-alang nak membeli tu, apakata korang cuba juga set skincare Lily Collection daripada Mon Chéri ni. Terdapat 4 kategori Lily Collection yang sudah pasti sesuai dengan kulit:

1) Aging & Sun-damage

2) Normal to combination

3) Oily

4) Dry & Sensitive

Untuk maklumat lanjut, korang layari laman sesawang Mon Chéri! Tak sabarnya nak jadi lebih menawan dengan produk Mon Chéri!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)