berita

”Macam Helmet Level 1!” – Nah Admin Kongsi Tips Mudah Melaram Ala-Ala Neelofa.

March 11th, 2019 | by Hasyyati Ruzelan
Shout Out!

Haa siapa je tak kenal Noor Neelofa yang sentiasa berani menggayakan fesyen yang outstanding sampai terkeluar biji mata netizen Malaysia. Mana taknya tak pernah dibuat orang pakai fesyen macam tu. Admin memang salute lah Neelofa ni. Bab fesyen memang up-to-date habis. Bab helmet tu buat admin geli hati je!

Mesti korang suka follow sosial media artis tanah air dan antarabangsa lepastu usha cara diorang dress up kan? Maklumlah, diorang memang up-to-date dan jujurnya admin memang akan ikut trend diorang pakai. Feeling retis gituuu!

Haa.. Ni admin nak share tips untuk korang melaram ala selebriti.

Dengan beberapa tips mudah je guys!

Pertama sekali kenal pasti gaya artis mana yang korang suka. Kalau suka gaya edgy boleh follow Nabila Huda. Yang nak simple tapi classy boleh jadikan Awal Ashaari sebagai sumber inspirasi gaya korang.

Kedua, korang kena berani bereksperimen dengan warna dan tekstur. Sebab artis pun memang akan sentiasa cuba benda baru. Haa contohnya warna orange dan kuning yang sangat vibrant macam yang Neelofa pakai tu. Betul tak?

Ketiga, korang boleh add-on aksesori seperti kaca mata hitam atau topi. Baru nampak lagi ONZ! Last sekali, kasut korang kena letup. Boleh cuba sneakers atau but untuk tampak lebih stylo.

Tapi mana nak cari barang-barang stylo ni wey? Haaa..Meh sini admin cerita. Siapa yang suka hypbeast, streetwear dan luxury seperti Supreme, Offwhite, Adidas, Nike, Channel , Prada dan lain lain jenama mesti suka!

Aplikasi online shopping VETT confirm legit!

Kalau korang nak tahu, VETT ni satu-satunya aplikasi online shopping e-commerce untuk barangan original seperti Supreme, Offwhite, Adidas, Nike, Channel , Prada dan banyak lagilah brand yang popular. VETT ni juga antara apps yang korang boleh percaya kalau nak beli online! Haa..lepasni boleh melaram pakaian orang have have ler!

100% barang ori! Ciplak tak main eyh!

Apa yang best pasal VETT ni, diorang akan make sure barangan yang korang order 100% original, bukan fake item okay! Jangan risau bab kualiti barangan yang korang beli, ia dijamin berkualiti sangat tip top!  Setiap payment yang korang buat secure dan wang akan dikembalikan kalau produk yang korang beli tu fake.

VETT akan sentiasa kemaskini produk terbaru yang tentu cun habis! Dan tempoh untuk barang korang sampai berbeza tau, bergantung kepada jenis produk yang korang order tuTempoh yang paling cepat selama 3 hari dan paling lama 14 hari.

Tak payah nak susah payah. Korang VETT je!

Korang dah tak payah buang masa dan tenaga semata-mata nak beli barangan yang korang impikan. Hanya perlu ada aplikasi VETT je! Untuk pengetahuan korang semua VETT ni friendly user tau.

Korang boleh dapatkan pelbagai info tentang barangan yang korang nak di VETTReviews dari customer yang pernah buat pembelian pun korang boleh baca. VETT ni hanya buat penghantaran di MALAYSIA je.

Little Miss Khan pun guna VETT ni!

Siapa je tak kenal adik pengacara popular Neelofa, Ameera Khan yang selalu kerlas habis kalau bab fesyen. Dia pun guna aplikasi ni tau. So, korang jangan risau sebab memang trusted!

Apa lagi, download la sekarang!

Apa tunggu lagi? Korang boleh terus ke Apps Store atau Play Store dan download sekarang. Taip je VETT dan ia terus muncul di screen telefon korang. Takpun korang click je sini untuk download app VETT. Senang je! Bukan itu sahaja VETT, anda boleh tekan butang  follow di Instagram VETT.MY untuk sebarang update terbaru pasal VETT.

 

Lepas ni boleh la melaram pastu feeling macam artis kay!!

The following two tabs change content below.

Hasyyati Ruzelan