berita

“Makcik Sarat Mengandung Pun Pakai Kasut Tumit Tinggi” – Netizen Risau Lihat Nora Danish Pakai Heels

February 9th, 2018 | by Shafika
Lensa Insta

Berita kehamilan Nora Danish disambut baik oleh peminatnya semasa khabar tersebut dikongsi  beberapa bulan yang lepas. Setiap perubahan yang dialami oleh Nora pasti mencuri tumpuan netizen kerana Nora tidak lokek untuk berkongsi foto momen sepanjang proses kehamilannya.

Terbaru, Nora telah berkongsi sekeping gambar OOTD ke majlis pelancaran restoran milik abang iparnya di Pavillion KL. Gambar tersebut mendapat likes sebanyak 17,995 dari followers dan  mula dibanjiri komen netizen yang menganggap pemakaian kasut tinggi semasa mengandung sangat berbahaya.

‘Style punya pasal boleh tak peduli perut dah sarat’

Dengan keadaannya yang sarat, netizen ‘takut’ melihat ketinggian tumit kasut yang dipakai oleh Nora. Ini respon netizen.

 

‘Wei makcik  xkan sarat ngandung pakai kasut tumit tinggi’

Namun, tidak semua komen yang ditinggalkan berbaur negatif, ada juga netizen yang menasihati Nora secara baik berkenaan pemakaian kasut tinggi tersebut.

Be careful tau pakai heels

Mengikut kajian, kasut tinggi sebenarnya tidak elok untuk pemakaian seharian, tidak kisahlah untuk wanita mengandung atau tidak. Tapi apa-apa pun kami pasti Nora tahu mana yang baik dan juga buruk. Kami doakan supaya proses kehamilan Nora berjalan lancer.

Credit: Noradanish

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×