berita

Malu Nak Keluar Beraya Sebab Kulit Muka Breakout? Korang Boleh Cuba Dapatkan Rawatan Di Sini

May 8th, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Bulan Ramadan baru je menjengah. Tapi mood raya tu mesti dah terasa kan? Yela, banyak benda nak fikir untuk persiapan raya nanti. Selain baju raya dengan kuih raya, muka yang mulus pun boleh effect mood raya korang tau! Malu la nak jumpa saudara-mara dan kawan-kawan kalau muka berjerawat dan berjeragat time raya.

Macam mana nak atasi masalah muka berjerawat yang teruk ni? Kalau korang nak hasil yang lebih cepat dan berkesan, kami ada satu penyelesaian mudah. Masalah jerawat korang akan settle kalau korang datang kat tempat ni.

Dapatkan rawatan untuk kulit muka bermasalah di Klinik Pakar Kulit, AY Skin Specialist Clinic

klinik pakar kulit ay skin specialist clinic

Korang yang ada masalah jerawat dan jeragat yang teruk, boleh cuba dapatkan rawatan di AY Skin Specialist Clinic. Klinik pakar kulit yang terletak di Damansara Utama ni dibuka setiap hari (kecuali Ahad dan cuti umum), bermula jam 10 pagi hingga 7 malam. Suasana klinik pun nampak selesa!

kaunter ay skin specialist clinic

Jerawat batu? Jerawat pasir? Cakap je jenis jerawat apa pun. Di AY Skin Specialist Clinic, korang boleh hilangkan jerawat, parut dan jeragat sekaligus. Tapi, servis kat sini bukan terhad pada kulit muka je tau. Mereka ada rawatan untuk kuku, masalah rambut gugur dan jugak alergi.

perempuan buat rawatan di ay skin specialist clinic

Kalau nak dapatkan rawatan kat sini, kami syorkan korang buat appointment dulu sebab setiap masa ada je pesakit yang datang. Ramai yang beri feedback baik. Bila datang sendiri, baru kami tahu kenapa ramai yang pilih untuk dapatkan rawatan kat AY Skin Specialist Clinic.

Dr. Adrian sedia memberikan servis terbaik untuk korang

dr adrian

Doktor kat AY Skin Specialist Clinic ni namanya Dr. Adrian, seorang Pakar Perunding Dermatologi dan Pakar Bedah Dermatologi. Bila dah jumpa, ternyata beliau sangat mesra orangnya. Staf kat sini pun layan pesakit dengan baik. Patutlah ramai yang suka datang.

dr adrian bersama pesakit

Korang ragu-ragu dengan kebolehan Dr. Adrian? Haa, kena tahu ni. Setelah kembali dari UK di bawah program Talentcorp pada tahun 2015, beliau memegang jawatan Prof Madya di Fakulti Perubatan, Universiti Malaya. Bukan tu je, beliau juga memegang jawatan Ketua Bahagian Dermatologi di Pusat Perubatan Universiti Malaya.

dr adrian rawat pesakit

Selain tu, Dr. Adrian juga dilantik oleh Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia sebagai AJK Amalan Perubatan Estetika (Jawatankuasa LCP), Kementerian Kesihatan Malaysia tau. Beliau sentiasa memastikan pesakit mendapat rawatan yang terbaik. Bukan calang-calang tau!

Oh ya. Ada satu lagi perkara yang akan buat korang kagum dengan rawatan di AY Skin Specialist Clinic ni. Apa tu agaknya? Meh tengok ni. Korang mesti surprise punya la.

Rawatan laser yang tiada kesan sampingan!

dr adrian rawat pesakit

AY Skin Specialist Clinic menggunakan laser dalam rawatan diorang. Ia memberi sasaran pada sel-sel tertentu yang akan rosak. Mesin yang diorang gunakan adalah teknologi terkini dan mula digunakan di Malaysia pada tahun 2017. Superb!

Sesetengah orang takut ada kesan sampingan pada muka bila guna laser ni. Eh, tak payah risau la. Rawatan laser di AY Skin Specialist Clinic ni takkan usik kawasan yang tak rosak. Diorang akan pastikan rawatan laser ni berjaya untuk korang.

Perubahan yang ketara sebelum dan selepas rawatan

perubahan muka

Korang yang ada muka bermasalah dengan jerawat dan jeragat mesti terkejut bila tengok ni. Ternyata rawatan di AY Skin Specialist Clinic mampu memberikan perubahan yang ketara. Jerawat dan jeragat terus kurang. Parut pun mereka boleh hilangkan. Bukan main-main!

perubahan muka

Dah tengok gambar-gambar tu. Menarik kan? Bila tengok ni, tak sabar pulak nak cuba. Lepas rawatan, tengok muka dah licin, memang puas hati beb. Boleh la keluar beraya dengan aman. Silap-silap, kawan korang pun jealous dengan korang tau!

Harga pun berbaloi, siap ada pakej wei

perempuan buat rawatan di ay skin specialist clinic

“Berapa harga rawatan kat AY Skin Specialist Clinic ni?”

Tak sabar la tu nak tahu kan? Kat sini kami kongsikan sekali untuk korang. Boleh la survey dulu. Harga rawatan kat AY Skin Specialist Clinic ni siap dengan pakej untuk 100 orang terawal buat pembaca setia OhBulan! Hanya perlu letak promo codeOBAYPROMO100“, terus boleh dapat promosi pakej ni. Kalau asingkan, lebih RM1000 jugak tau. Tapi nak pilih yang mana satu ek?

cream di ay skin specialist clinic

Bagi korang yang mukanya tak teruk sangat atau tinggal parut je, kami rekomen ambil pakej Skin-Glow Combo. Harganya RM650 je. Untuk pakej ni, mereka akan buat facial, rawatan laser  dan bagi Medical Grade Lightening Cream untuk korang pakai selama sebulan. Kalau nak hasil lagi tip top, buat pakej ni 5 kali dengan harga RM2500Confirm  muka macam model nanti.

Kalau untuk muka yang betul-betul breakout macam mana pulak? Okay, kami cadangkan korang ambil pakej Skin-Healing Combo yang berharga RM750 ni. Untuk pakej ni, mereka akan buat facial, 2 sesi rawatan laser dan bagi Medical Supplementuntuk korang ambil selama sebulan. Ikut nasihat doktor ya. Korang boleh tengok hasil dalam masa 2 bulan. Gerenti licin muka korang!

 

Nah info tentang AY Skin Specialist Clinic. Kami bagi Waze siap-siap. Dah baca ni, boleh terus call  untuk buat appointment okay? Jangan lupa guna promo code  “OBAYPROMO100” untuk dapatkan promosi pakej tu tau.

AY SKIN SPECIALIST CLINIC

Alamat: No 52, Jalan SS 21/1, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
No Tel: +60 3-7710 0023, +60 3-7733 0029
Email[email protected]
Google Mapshttp://bit.ly/2ZVCJ6w
Waze: AY Skin Specialist Clinic

Untuk info lebih lanjut tentang rawatan di AY Skin Specialist Clinic, boleh klik sini dan like Facebook Page AY Skin Specialist Clinic & Aesthetic Centre di bawah.


Cemburunya tengok muka orang lain flawless. Nak jugak! Dah tu, tunggu apa lagi? Meh dapatkan rawatan di AY Skin Specialist Clinic dengan segera. Masalah kulit yang teruk confirm hilang lepas ni. Bestnya!

Jangan lupa rekomen kat member yang muka tengah breakout tu. Diorang mesti berterima kasih kat korang punya. Nak raya, muka kena la cantik dan berseri. Tak la segan bila nak keluar beraya. Betul tak?