berita

Masak Pukul 5 Pagi Nak Bawak Bekal, Wanita Tergamam Kena Tampar Dengan ‘Housemate’

March 9th, 2022 | by Hariz
Kini Trending

Nasib malang menimpa seorang wanita apabila dia ditampar oleh rakan serumah akibat memasak pada pukul 5 pagi!

Rakan serumah ada ‘anxiety’

Gambar sekadar hiasan

Menerusi satu hantaran yang dikongsikan Vestene Wong di laman Facebook, dia mendakwa telah ditampar seorang rakan serumah yang mendakwa Vestene telah mengganggu waktu tidurnya apabila memasak awal pagi. Menurut Vestene, dia dan rakannya yang lain telah merancang untuk pergi mendaki, justeru dia bangun lebih awal pada hari tersebut untuk menyediakan makanan.

Tidak lama kemudian, wanita tersebut berjalan masuk ke kawasan dapur, berkata sesuatu sebelum bertindak menampar dirinya. Selain itu, wanita tersebut turut memarahinya dengan kata-kata kesat dan mempersoal mengapa perkakas dapur tidak dibawa ke ruang tamu untuk memasak.

Akibat tindakan rakan serumah itu yang dianggap keterlaluan, Vestene telah membuat laporan polis. Namun, ketika wanita itu disoal, dia dengan selamba memberikan alasan bahawa dirinya menderita anxiety tahap ringan dan perlu banyak berehat sambil menunjukkan ubat-ubatan yang diambil.

Difahamkan, Vestene masih lagi tinggal di dalam rumah yang sama namun masih trauma dengan peristiwa yang menimpa dirinya.

Video

Sumber: Vestene Wong

SKIP THIS AD ×