berita

Massive Clearance Sale Tawar Diskaun Sehingga 90% & Barangan Serendah RM 1!

December 4th, 2020 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

 

Dalam keadaan ekonomi sekarang, kebanyakan daripada kita struggle untuk menjalani kehidupan seharian. Situasi ini menuntut kita untuk bijak merancang perbelanjaan harian kita.

Namun begitu, apabila ada barangan elektrik dan perabot rumah yang sudah rosak, ianya perlu diganti dan ini sedikit sebanyak merunsingkan, betul tak?

Kini, korang tak perlu bimbang lagi sebab COURTS ada menawarkan Massive Clearance Sale secara besar-besaran di semua cawangan sehingga 31 Disember 2020!

Diskaun sehingga 90% & barangan serendah RM 1!

** Gambar di cawangan COURTS

Memang sangat berbaloi kalau beli time offer ni sebab COURTS tawarkan diskaun sehingga 90% dan harga runtuh kaw-kaw serendah RM 1! Macam-macam barangan ada untuk keperluan rumah korang.

**Gambar di cawangan COURTS

Kalau korang nak hadiahkan untuk orang lain pun apa salahnya kan? Ataupun korang saja nak beli untuk tukar kepada yang baru. Tak semestinya tunggu rosak sebab harga memang murah. Rugi betul kalau terlepas sebab semua ni stok terhad. Siapa cepat, dia dapat!

Ambil dulu bayar kemudian…

Terasa macam masih tak cukup duit untuk beli secara tunai?? Korang juga boleh membuat pembelian secara pelan Flexi Credit Courts. Salah satu pelan ini, korang boleh enjoy dulu guna barang tu dan mulakan bayaran selepas 30 hari. Tertakluk terma dan syarat.

Ha.. menarik kan? Nak tahu lebih lanjut mengenai tawaran pelan Flexi Credit, korang pergi lah mana-mana cawangan COURTS yang berdekatan dengan korang.

Diskaun 50% bagi servis pembersihan sofa & tilam

Massive Clearance Sale COURTS bukan sahaja jual barangan unit baru tau, ada juga barangan unit pameran (display set) yang korang boleh beli. Jadi, kalau korang beli sofa atau tilam unit pameran (display set), korang tak perlu risau tentang kebersihan sebab Courts ada tawarkan diskaun 50% untuk servis pembersihan sofa & tilam.

Tawaran ini khas untuk unit pameran (display set) sahaja tau! Yela mungkin ada yang rasa ragu-ragu nak grab unit pameran walaupun dia murah sangat-sangat, tapi jangan risau. Beli servis nie, confirm bersih sofa & tilam korang macam baru!

**Gambar di cawangan COURTS

Senang cite, korang serbu mana-mana COURTS sekarang supaya boleh tengok sendiri barang mana yang korang nak! Antara jenama-jenama terkemuka yang terlibat dalam Massive Clearance Sale COURTS  ialah Acer, Asus, Silentnight, Mille, Panasonic, Sony, Vivo, Samsung, Philips, Sharp, Huawei, Silentnight, Dhep dan banyak lagi!

 

**Gambar di cawangan COURTS

Jangan lupa like dan follow media sosial COURTS untuk ikuti info mengenai tawaran terkini yang mereka jalankan.

Jadi tunggu apa lagi? Cepat, cepat cepat sebab stok adalah terhad.

Website: COURTS Online Store

Facebook: COURTS

Instagram: @courtsmsia

SKIP THIS AD ×