berita

McCafe Ada Iced Latte Percuma Untuk Korang & Pelbagai Lagi Promosi Hebat!

October 1st, 2020 | by Sya Alkaf
Kini Trending

Bila bercerita pasal coffee. semua orang ada preferences masing-masing bila nak nikmati kelazatan kopi mereka. Ada yang suka single shot, double and macam-macam lagi. Tak kisahlah macam mana pun cara korang, kami nak recommend kepada korang untuk cuba coffee di McCafe!

Istimewanya kopi di McCafe ia diperbuat daripada 100% biji kopi arabika berkualiti premium yang medium dark-roast dan dibru segar mengikut pesanan. Kalau malas nak keluar, korang hanya perlu buat pesanan online dan tunggu je abang McDelivery hantar kopi yang sedia untuk dinikmati terus. Jimat minyak korang!

McCafe nak belanja 100,000 cawan Iced Latte sempena International Coffee Day Oktober ini

Khas bagi menyambut hari kopi antarabangsa, McCafe dengan bermurah hati nak belanja rakyat Malaysia 100,000 cawan Iced Latte. Amacam best tak? Benda free macam ni jarang tak best geng. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan free Iced Latte.

Korang hanya perlu klik di sini dan ikut langkah seterusnya. Then taraaa.. Free Iced Latte siap! Tapi, korang kena cepat tau sebab konsepnya, siapa cepat dia dapat dan hanya boleh ditembus dengan menggunakan perkhidmatan McDelivery saja.

Nikmati Iced Latte pada harga RM1.99 di McCafe sepanjang Oktober ini

     

Kalau korang tak sempat nak tembus free Iced Latte, jangan bersedih sebab McCafe menawarkan promosi istimewa sepanjang bulan Oktober ini untuk Iced Latte dengan harga hanya RM1.99 guys! Yes! Coffee lover this must be a good news for you guys kan? Bulan ni korang boleh minum Iced Latte puas-puas termasuklah ketika sesak tengah bulan tu :)                                                                                                  

Promosi ni hanya sah untuk pengguna McD app saja tau. So, untuk korang yang belum download lagi McD app, bolehlah muat turun sekarang jugak okay? Sebab bukan Iced Latte je yang ada promosi, korang juga boleh dapat 50% off untuk Iced Chocolate (Medium), Cappucino (Small) dan Latte (Small).

Kredit foto homefinder

Tak cukup dengan tu, McCafe juga ada macam-macam lagi promosi lain mengikut hari. Haaa kalau nak tau apa lagi promosi yang mereka ada, korang kena download McD app sekarang! Untuk maklumat lanjut korang boleh klik sini dan sini. Selamat Hari Kopi Sedunia everyone!

#McCafeBelanjaRasa #McCafeMY

*Tertakluk kepada terma dan syarat

×