berita

Memang Finger Licking Good..Eh,Finger Licking Grilled Lah GCB Baru Ni! Dan Boleh Menang McD Free Setahun?

November 8th, 2018 | by Azyanshor
Gaya Hidup

Apa menu favorite korang dekat McD? McChicken? atau Cheeseburger? Janganlah asyik order benda yang sama! Korang kena terokai rasa baru tau, silap-silap lepas try terus jadi favourite.

Makanan ni memainkan peranan penting untuk buat hari korang happy. Lepas je gigitan yang pertama tu, hari korang terus boleh jadi gempak gila! So apa kata korang try menu baru dekat McD ni iaitu, GCB yang diperbaharui dekat McD iaitu satu-satunya menu ayam yang digrill!

GCB ni memang Finger Licking Good Grilled tau! Rugi tak try!

Betul memang rugi tak try burger ni. First time admin rasa tak tahu nak gambarkan macam mana tapi memang ngam lah!

Peha ayam tu digrill sampai keperang-perangan. Isi dia tak payah cakap la, Memang digrill sempurna, lembut dan juicy. Lagi mantap rasa ayam tu bila ada sos chargrilled. Gempak gila weyh!

Bila admin ambik first bite tu, macam kesemua kegempakan tu bergabung dalam mulut! Memang umpphh!!Siap ada bunyi kriuk kriuk salad dengan ayam yang digrill okay! Size dia memang sesuailah untuk korang yang selera besar tu.

Bertambah gempak GCB ni dengan adanya GCB Deluxe!

Sekarang ni ada GCB Deluxe pulak!! Uishh yang ni lagi advance. Kalau yang dulu dah sedap, yang ini dia tambah dengan sos jalapeno, bawang grill dan sayur campuran!

Bayangkan lah korang makan burger ayam yang digrill; ada rasa pedas jalapeno, rasa segar sayur-sayuran  dan yang paling penting, rasa lemak sos chargrilled tu yang sekaligus menaikkan selera! Fuh, layan habis!

Memang Finger Licking Good Grilled lah GCB ni! Berbaloi sangat kalau korang beli!

Kalau yang dulu korang dah rasa size dia besar, sekarang ni laaaaagi besar! Bukan hanya rasa dia je tapi size pun dah upgrade! Telan air liur sambil admin tulis ni tau. Rasa nak order sekarang jugak!

Untuk jadi lebih gempak, order lah GCB Double atau GCB Deluxe Double. Confirm gempak!

Rekod makan burger GCB McD je dah boleh menang GCB percuma selama setahun bernilai RM5,500!

Betul tu, memang senang nak dapat GCB PERCUMA selama setahun bernilai RM5500. Korang hanya perlu rekod diri korang makan seberapa banyak GCB yang boleh dalam masa 5 minit!

Nak tahu lebih lanjut korang boleh tengok langkah-langkahnya kat bawah ni:

Apa sebenarnya Mukbang tu?

Yang dipanggil Mukbang ni sebenarnya ialah bila korang record video bila korang makan! Yang banyak dekat Instagram dan Youtube tu? Dalam video tu, pelbagai menu yang diorang try tau. Kebanyakannya menu yang baru diperkenalkan.

Time makan tu diorang saje je makan dekat microphone. Sebab nak viewers dengar dengan jelas bila diorang kunyah makanan tu dan juga nak tunjuk betapa sedapnya makanan tu!

Kyopropaganda & JinnyBoy pun dah buat GCB Mukbang Challenge ni!

Kalau korang masih lagi blur macam mana nak buat challenge ni, korang boleh tengok video JinnyBoy buat ni!

Masih tak faham? Tengok pula video dari KyoPropaganda ni ha. Lepas ni confirm korang terliur. Alang-alang dah terliur tu, pergi la beli GCB atau GCB Deluxe lepas tu buat lah video GCB Mukbang Challenge ni! Mana tahu rezeki korang kan?

Bukan senang nak dapat baucar tunai dari McD tau! So apa lagi guys? Pergilah beli GCB cepat! Untuk maklumat lanjut mengenai GCB Mukbang Challenge, korang boleh klik kat SINI!

The following two tabs change content below.

Most Read Today