berita

Menang RM 800 Hanya Dengan Upload Gambar? Rugi Weyh Kalau Korang Tak Join!

January 31st, 2019 | by Mastura
Sponsored Post

Kredit Nazihah Hadznin

Tahun ni aku janji aku nak kuruskan badan, barulah nampak cantik pakai kebaya. Ada curve gitu.

Setiap kali kedatangan tahun baru, korang pastinya akan tanam azam baru kan? Antara azam yang hampir setiap tahun direcycle ialah nak kuruskan badan, nak baca lebih banyak buku ataupun mencari pasangan hidup.

Tapi apa kata tahun ni korang cuba betul-betul cuba untuk realisasikan azam korang. Lagi best kalau korang upload progress azam korang tu, korang boleh menang RM 800 tau. Haa.. Nak tau caranya, meyh kami share.

Upload gambar dan rebut peluang menang RM 800!

Siapa nak bagi hadiah RM 800 setiap minggu hanya dengan upload gambar je? Haa.. Nampak mustahil kan? Tapi korang tau tak yang Hong Leong Bank ada buat satu contest di Facebook yang korang kena join.

Untuk contest ni, korang kena tunjuk effort yang korang lakukan untuk capai azam tahun baru 2019 korang. Ni syarat-syarat penyertaan yang korang kena ikut.

  • Korang mestilah warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas (tidak terhad kepada pelanggan Hong Leong Bank sahaja)
  • Muat naik gambar korang di Facebook dengan melakukan aktiviti baru seperti pergi ke gym atau membaca buku (selama tiga hari berturut-turut)
  • Sertakan #HLBGongXiCashBack dan jangan lupa publickan post korang

Jom join #HLBGongXiCashBack untuk menang wang tunai!

Kredit Qutreen Nada

Korang tunggu apa lagi? Cepat kongsikan progress azam tahun baru 2019 korang. Mana tau korang yang bertuah untuk menang RM 800 tunai.

Peraduan ni dah pon bermula pada 21 Januari yang lalu dan akan berakhir pada 3 Mac 2019. Masa dah tak banyak, jangan berlengah lagi!

Kredit Hong Leong Bank

Untuk maklumat lanjut mengenai terma dan syarat ni korang boleh terus ke laman sesawang Hong Leong Bank. Mana tau korang pemenang bertuah yang dicari!