berita

Menangi Pakej Percutian Sekeluarga & Pelbagai Hadiah Menarik Lain Dengan 2 Langkah Mudah!

August 12th, 2022 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Korang nak percutian korang sekeluarga ditaja sepenuhnya?

Boleh! Siapa cakap tak boleh. Sekarang korang boleh bercuti secara PERCUMA tanpa perlu bayar apa-apa.

Sebelum itu, korang wajib scroll artikel ni sampai habis sebab min nak kongsikan cara untuk korang menang pakej percutian seisi keluarga bernilai RM3,000 untuk 5 keluarga terpilih.

Senang je cara nak menang pakej percutian.

Mesti korang excited nak tahu cara untuk menang pakej percutian ni kan?

Begini…caranya mudah giler, korang cuma perlu beli produk SUPER™ dan kemudian hantarkan resit pembelian tersebut kepada pihak SUPER™ dengan mengimbas kod QR yang telah disediakan atau korang boleh Whatsapp resit tersebut di talian 011 2629 2160.

Berikut merupakan produk-produk yang terpilih dalam peraduan SUPER™ RIUH MERDEKA SEKELUARGA 2022.

  • SUPER™ Coffee
  • SUPER™ White Coffee
  • SUPER™ Power& Ayu Milk TEa
  • SUPER™ Tea Infusion
  • SUPER™ Nutremill
  • SUPER™ Nutremill Smartgrains
  • SUPER™ Nutremill Soymilk

Tempoh peraduan telah bermula sejak 1 Ogos tadi dan bakal berakhir pada 16 September ini. Oleh itu, pastikan korang beli banyak-banyak produk SUPER™ supaya berpeluang tinggi untuk menang.

**Tertakluk pada terma & syarat peraduan.
**Layari: http://superriuhmerdekasekeluarga.jdemalaysiacontest.com untuk maklumat lanjut.

Banyak lagi hadiah lain yang korang boleh menang!

Selain menang pakej percutian, ada banyak lagi hadiah menarik yang ditawarkan peraduan SUPER™ RIUH MERDEKA SEKELUARGA 2022 antaranya baucar tunai Kafe OLDTOWN White Coffee yang bernilai RM100 untuk 150 pemenang serta hadiah mingguan berupa sepasang tiket wayang GSC (Dolby Atmos) bernilai RM50.

Setiap minggu, 100 pemenang akan dipilih dan jumlah keseluruhan tiket yang ditawarkan adalah sehingga 600 tiket.

Best betul hadiah-hadiah yang ditawarkan. Rugi kalau korang tak sertai peraduan SUPER™ RIUH MERDEKA SEKELUARGA 2022. Mana la kita tahu, korang adalah pemenang yang mereka cari-cari.

Bukan apa, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Tak gitu?

SUPER™ ORIGINAL 3 IN 1 COFEE, kopi panggang 3 dalam 1 kegemaran ramai!

Buat korang yang nak join peraduan SUPER™ RIUH MERDEKA SEKELUARGA 2022 tetapi tak pernah cuba mana-mana produk keluaran SUPER™, min cadangkan korang cuba SUPER™ ORIGINAL 3 IN 1 COFEE.

Kopi 3 dalam 1 ni bukan saja mudah nak bancuh tapi ianya dihasilkan darpada biji kopi premium yang dipanggang dengan teknik khusus bagi menghasil kopi pracampuran yang memili rasa halus, berkrim, lembut dengan aroma istimewa yang korang tak kan dapat daripada kopi-kopi lain.

Maka, tak hairanlah SUPER™ ORIGINAL 3 IN 1 COFEE menjadi produk terlaris keluaran SUPER™.

Dapatkan produk keluaran SUPER hari ini di pasaraya-pasaraya berdekatan korang atau buat je pembelian melalui aplikasi Shopee.

 

SKIP THIS AD ×