berita

Microsoft Perkenal Surface Laptop Go, Komputer Riba Trending 2020 Hanya Di Harvey Norman

November 19th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Memiliki komputer riba dilihat sebagai satu nilai tambah dalam proses pengajaran dan pembelajaran berteraskan norma baharu, dimana kebanyakan kelas dilaksanakan secara dalam talian.

Jadi, bagi korang diluar sana yang tengah mencari-cari komputer riba untuk kegunaan ahli keluarga atau untuk diri sendiri, apa kata korang try usha Surface Laptop Go, komputer riba dengan spesifikasi terkini keluaran Microsoft.

‘Fast & powerful performance’ korang pasti terpesona dengan Surface Laptop Go.

Dilengkapi dengan 10th Gen i5 Intel ® CoreTM Processor, Surface Laptop Go merupakan salah satu komputer riba yang memiliki kebolehupayaan yang tinggi untuk menyimpan dan mengakses maklumat tanpa mengalami sebarang gangguan. Maka, tiada lagi masalah komputer riba hang atau lambat loading.

Bateri tahan lama & mudah dibawa kemana-mana.

Selain itu, Surface Laptop Go ini juga dilengkapi dengan bateri yang mampu bertahan sehingga 13 jam penggunaan. Bukan itu sahaja, saiznya yang kompak dengan ketebalan 15.69 mm dan berat 1,110 gram, ianya mudah untuk disimpan dan dibawa kemana sahaja.

Tak perlu lagi ruang dan beg yang besar untuk simpan komputer riba korang.

Sophisticated  look! Ada Kamera HD…

Disamping, saiznya yang kompak dan ringan Surface Laptop Go memiliki display skrin 12.4 inci. Sesuai sangat bagi korang yang tak gemarkan bulky laptop. 

Tambahan pula, ianya turut dilengkapi dengan Kamera HD dan presentable dalam apa jua keadaan. Paling penting, Surface Laptop Go memiliki kemampuan sama seperti komputer riba diluar sana bahkan lebih baik walaupun saiznya lebih kecil.

Ini promosi yang Harvey Norman tawarkan untuk korang.

Sempena pelancaran Surface Laptop Go di Harvey Norman ini antara promosi yang korang boleh grab bila buat pembelian komputer riba trending 2020 ini.

1. Percuma tetikus Surface Mobile + Seagate Backup Plus 1 TB portable hard disk

2. Purchase with purchase (PWP) Mirosoft 365 ESD + Trend micro 2019 dengan keselamatan maksima selama 1 tahun untuk 1 pengguna pada harga RM 370

** Promosi diatas sah sehingga 30 November 2020

3. Promosi Pelajar – 10% diskaun untuk semua produk microsoft ketika melakukan pendaftaran di lawan web mereka. 

**Promosi pelajar tidak mempunyai had waktu dan boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja.

Bagi korang yang nak melihat sendiri Surface Laptop Go, korang boleh la singgah ke outlet Harvey Norman pada 24 November 2020. Tempahan awal untuk komputer riba ini masih berlangsung sehingga 23 November nanti. Jangan bimbang, promosi diatas sah digunakan untuk tempahan awal Surface Laptop Go.

Nak tahu update yang lebih detail mengenai Surface Laptop Go termasuk exclusive unboxing dengan Harvey Norman, pastikan korang like dan follow media sosial mereka.

Banyak tawaran lain yang Harvey Norman ada untuk korang. Misalnya, promosi perkakasan elektrik, komputer, IT gadget, perabot, set bilik tidur dan pelbagai lagi. Saiz outlet mereka yang besar serta patuh SOP membolehkan korang membeli-belah tanpa rasa was-was dan tenang.

So, apa lagi yang korang tunggu? Jom singgah ke outlet Harvey Norman yang berdekatan dengan korang untuk menikmati promosi-promosi hebat ini.

Website: Harvey Norman Malaysia

Facebook: Harvey Norman Malaysia

 

×