berita

Miliki Peranti iPhone Serendah RM66 Sebulan Hanya Dengan Senheng® XpressRENEW. Wow!

August 3rd, 2020 | by Mastura
Shout Out!

Eh Som… Bila kau tukar iPhone ni? Lepas ni makin cun la gambar kau. Jealous aku!

Memiliki telefon pintar dengan teknologi terkini dan kamera yang canggih pastinya menjadi impian semua, tapi ramai yang terpaksa melupakan hasrat memiliki telefon impian kerana kekangan kewangan.

Walaupun terdapat telco yang menawarkan pakej telefon dengan ansuran bulanan yang agak rendah, namun penambahan talian sebagai syarat kontrak selalu menjadi bebanan kepada sesetengah pengguna. Tapi korang tau tak, sebenarnya korang boleh je miliki peranti yang korang nak dengan ansuran bulanan yang rendah tau. Paling penting tak perlu langgan spesifik telco pon. Menarik kan?!

Tak mampu nak beli iPhone? XpressRENEW kan ada!

Haa.. Ni kami nak share dengan korang yang Senheng® ada tawaran menarik untuk korang memiliki peranti idaman melalui kempen XpressRENEW.

Kalau korang nak tau, XpressRENEW ni ialah program yang membolehkan korang menikmati peranti baru pada setiap 24 bulan atau 36 bulan dengan langganan bulanan yang rendah. Tak perlu ada slip gaji atau kad kredit pon boleh join tau!

Kenapa nak pilih XpressRENEW?

Apa yang menarik dengan XpressRENEW ni? Melalui program ni, korang hanya perlukan 30 minit je untuk mendapat kelulusan, tiada dokumen diperlukan dan pembayaran balik sehingga 36 bulan!

Kalau korang berminat nak join XpressRENEW bagi mendapatkan peranti pintar seperti iPhone, korang ikut je step mudah ni dan pastikan juga korang ahli PlusOne ye.

Cara mendaftar XpressRENEW

  • Lawati cawangan Senheng® yang berdekatan korang (di seluruh Malaysia).
  • Isi dan serahkan permohonan secara digital.
  • Buat pembayaran untuk program XpressRENEW (harga sama dengan bayaran bulanan), berserta bayaran bagi bulan pertama.
  • Dapatkan peranti korang pada hari yang sama.

Layak ke aku nak pakai iPhone?

Lepas ni semua orang layak nak menggunakan iPhone melalui program ExpressRENEW, dengan sewa bulanan serendah RM66 sebulan korang boleh memilih untuk menaik taraf peranti pintar korang selepas tamat kontrak atau terus memilikinya. Serius berbaloi!

Tunggu apa lagi? Sewa je dengan XpressRENEW!

Tak perlu bimbang lagi masalah over bajet untuk memiliki peranti idaman, dengan XpressRENEW segalanya kini lebih mudah dan menjimatkan. Korang juga boleh pilih tempoh pembayaran balik mengikut kemampuan korang.

Kalau korang berminat dan nak tau lebih lanjut mengenai program XpressRENEW ni, apa kata korang terus ke laman sesawang Senheng® atau lawati cawangan Senheng yang berhampiran. Jom bergaya bersama peranti pintar iPhone dengan sewaan berpatutan hanya dengan XpressRENEW.