berita

Muat Turun Aplikasi Shopping Terbaru VIPSHOP Sekarang & Nikmati Diskaun Sehingga 70%!

June 1st, 2023 | by Azyan
Kini Trending

Baru-baru ni ada aplikasi lifestyle terbaru yang dilancarkan di Malaysia iaitu VIPSHOP! Dalam aplikasi ni ada macam-macam jenama untuk semua keperluan fesyen korang. Dari pakaian, kasut sampai ke bag dan accessories pun ada.

Bukan itu sahaja, jenama-jenama yang disertakan dalam aplikasi ni pun bukan biasa-biasa tau. Ada jenama terkenal di China dan juga antarabangsa. Paling best, ada pelbagai diskaun yang diberikan serta penghantaran percuma! 

Jom admin terangkan dengan lebih lanjut!

Coach, Longchamp dan pelbagai jenama antarabangsa dengan diskaun sehingga 70%! Semuanya authentic!

Kalau selama ini korang susah nak jumpa aplikasi yang menjual barangan berjenama yang authentic, ha sekarang korang dah boleh berbelanja dengan senang hati guys!

Tak perlu ke outlet dah sebab korang dah boleh scroll je VIPSHOP ni dan dapatkan barangan berjenama yang 100% authentic, terus dari aplikasi tersebut.

Selain dari jenama antarabangsa, terdapat juga jenama yang famous di China tau dalam aplikasi ni. Antaranya ialah: Newai, Erke Xtep, Florasis, ST&SAT, Dave & Bella dan Warrior 1927!

Bukan sahaja penghantaran percuma tapi proses pemulangan juga percuma!

Patutlah ramai yang suka dan cepat-cepat nak download! Dapat penghantaran percuma untuk semua pembelian! 

Nak return pun tak payah fikir banyak kali, VIPSHOP menawarkan perkhidmatan proses pemulangan dalam 15 hari,  di rumah je guys. Tak perlu susah-susah keluar rumah nak pulangkan barang tersebut!

Pengguna baru akan dapat diskaun tambahan bernilai RM10! 

Memang berbaloi guys, korang akan dapat  diskaun tambahan bernilai RM10 jika korang muat turun dan daftar sebagai pengguna hari ni!

Antara sebab aplikasi ni antara aplikasi wajib muat turun adalah, VIPSHOP bekerjasama dengan pelbagai jenama antarabangsa bagi memastikan barangan mereka 100% tulen!

Mereka juga mendapatkan barangan tersebut secara pukal bagi mendapatkan harga yang terendah, sebab tu la mereka boleh tawarkan harga yang terhebat untuk para pengguna mereka. 

Bagi memberikan pengalaman membeli belah yang terbaik, VIPSHOP menjanjikan:

  • Pemeriksaan ketulenan (Authenticity check)

Semua item yang akan di senaraikan perlu menjalani proses pemilihan yang ketat sebelum item tersebut layak untuk ke program penyumberan global yang disahkan VIPSHOP.

  • Pemeriksaan harga

Aplikasi VIPSHOP ni menawarkan diskaun sehingga 70%! 

Korang hanya perlu imbas je kod QR diatas dan boleh terus muat turun aplikasi VIPSHOP ni! 

Lepas ni mesti korang jadi antara orang yang paling awal mengayakan style-style terbaru dan trending. Jangan lupa suruh kawan-kawan dan ahli keluarga download sekali tau! Boleh la cantik sama-sama!

SKIP THIS AD ×