berita

MYDIN Raikan 62 Tahun Bersama Rakyat Malaysia Dengan Promosi Yang Korang Tak Boleh Lepaskan!

August 29th, 2019 | by Mastura
Shout Out!

Sebut je pasal MYDIN apa agaknya perkara pertama yang bermain dalam fikiran korang? Harga barangan yang murah atau pasaraya pilihan? Tak kira la apa jawapan korang, kami nak bagitau yang MYDIN sebenarnya dah 62 tahun ada bersama rakyat Malaysia wei!

Lagi special, usia MYDIN sama dengan ulang tahun Hari Kebangsaan Malaysia tau! Sebab tu, MYDIN ada buat banyak promosi dan peraduan gempak yang korang tak boleh lepaskan! Rugi wei kalau korang tak check out!

Promosi istimewa dengan angka 62.

Bagi menghargai sokongan korang terhadap MYDIN, mereka ada buat promosi besar-besaran yang akan bermula 29 Ogos sehingga 13 Oktober 2019 nanti. Ia melibatkan lebih 62 barangan di cawangan seluruh negara. Promosi yang dijalankan MYDIN juga simbolik sambutan ulang tahunnya ke-62 dengan sambutan bulan kebangsaan negara pada tahun ini.

Korang tengok sendiri promosi yang ada di MYDIN semuanya berkait dengan angka 62. Memang rugilah kalau korang tak serbu MYDIN yang berdekatan korang.

Selain daripada barangan ni, ada banyak lagi promosi yang ditawarkan pasaraya MYDIN tau. Kalau tak percaya korang boleh tengok sendiri kat laman web rasmi MYDIN.

Peraduan dengan hadiah yang super awesome!

Selain promosi harga barangan jualan, MYDIN juga ada anjurkan 2 peraduan dengan tawaran hadiah yang awesome. Siap boleh menang kereta Proton Persona, motosikal Modenas V15, pakej percutian dan juga baucar MYDIN.

Peraduan KIRA & MENANG, anjuran bersama MYDIN dan MAMEE akan berlangsung mulai 28 Ogos hingga 13 Oktober 2019. Cara penyertaan mudah je.

  • Langkah 1: Beli produk MAMEE bernilai RM15 dalam satu resit
  • Langkah 2: Kira logo MAMEE dalam logo ulang tahun MYDIN ke-62
  • Langkah 3: Whatsapp gambar resit, jawapan, nama & no kad pengenalan korang  ke 017-8871383
  • Langkah 4: Nantikan peluang korang menang hadiah berjumlah sehingga RM125,000

Bagi peraduan wave je dengan myDebit & Menang lagi senang. Korang hanya perlu berbelanja kat MYDIN dan buat pembayaran menggunakan kad MyDebit korang.

Cara penyertaan wave je dengan MyDebit & Menang:

  • Langkah 1: Buat bayaran minima RM62* di mana-mana MYDIN dengan kad ATM MyDebit.
  • Langkah 2: Ambil gambar slip transaksi korang
  • Langlah 3: Hantarkan slip transaksi ke whatsapp 011-26119758

Korang berpeluang untuk menang hadiah utama iaitu Hypermarket Sweep bernilai sehingga RM2,000 atau hadiah mingguan berupa baucar bernilai RM100. Peraduan ini akan berlangsung 28 0gos sehingg 30 November 2019.

Kalau nak lebih info mengenai peraduan ni korang boleh klik je kat sini.

Meriahkan sambutan hari kebangsaan korang bersama MYDIN.

MYDIN ada banyak aktiviti menarik bertemakan sambutan hari kebangsaan yang sesuai untuk seisi keluarga seperti pertandingan mewarna, mereka poster dan banyak lagi. Setiap cawangan MYDIN ada aktiviti yang berbeza tau! Jom serbu MYDIN berdekatan korang untuk berbelanja dan join contest yang dianjurkan. Mana tau korang pemenang yang bertuah!

Kalau korang nak tau lebih lanjut pasal sambutan MYDIN 62 Tahun: Utuh Bersama Malaysia, korang boleh layari laman web rasmi MYDIN atau ke Facebook MYDIN.

Selamat Ulang Tahun ke-62!

The following two tabs change content below.