berita

Nak Anjurkan Karnival Tanpa Sewa Tapak? Ini 4 Sebab Sentral Bazar Pilihan Terbaik Korang!

December 29th, 2017 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Ada apa yang orang ramai sangat tu? Korang jangan tak tahu sekarang dekat Nilai 3 ada Sentral Bazar. Macam-macan karnival dan aktiviti berlangsung dekat sini. Meriah sangat! Tapi yang lebih menarik korang boleh jadi sebahagian daripada komuniti mereka di sini?

Tumpuan ramai! Terbesar & terbaik…

Ha! Menarik kan? Tanpa kos sewa, kini tapak disini boleh menjadi milik anda. Bukan calang-calang peluang ni… Dengan keluasan tapak karnival yang mencecah 160 000 kaki persegi memang ramai la orang yang boleh datang dan singgah ke booth korang.

Lengkap dengan pelbagai fasiliti!

Cuba korang bayangkan korang bukan sahaja dapat tapak tau! Tapi ada pelbagai kemudahan lain yang turut disediakan kalau korang nak guna. Contohnya macam pentas besar, PA sound & lights system, indoor/outdoor kiosks, helifan dan projektor. Awesomekan?

Memang cukup best Sentral Bazar ni sebab bila malam dipenuhi dengan lampu-lampu hiasan yang tip top. Ditambah pulak dengan hiasan yang pelbagai. Merecik sangat! Kawasan pulak relax, parking pun banyak. Kiranya mudak akses la!

Senang nak singgah! Tengah bandar…

Bercerita tentang Sentral Bazar jangan tak tahu ianya merupakan bazar terbesar dekat Nilai. Sebab tu korang ada pilihan sama ada nak kiosk indoor atau outdoor. Konsep dia memang unik sebab nak mudahkan pengunjung. Jadi bagi pengunjung yang tak suka masuk mall tu boleh chill dekat sebelah luar Sentral Bazar sambil cari barang yang mereka nak beli.

Kalau nak tahu kedudukan Sentral Bazar cukup strategik sebab mudah ianya terletak dekat tengah-tengah bandar Negeri Sembilan. Kalau nak pergi pun dekat je bila guna highway Kuala Lumpur-Seremban.

Santai! Kawasan luas! Macam-macam Ada..

Korang nak jana pendapatan? Tak kisah la korang seorang performer, usahawan mahupun peniaga korang boleh lah cuba nasib korang dekat sini. Mana tahu Sentral Bazar boleh jadi tapak korang kembangkan lagi kebolehan dan perniagaan korang.

Powerkan? Inilah sebabnya korang tak boleh lepaskan peluang keemasan ini. kalau korang berminat dan nak tahu lebih lanjut, korang boleh klik dekat sini. Tak pun korang boleh call ataupun mesej nombor dekat bawah. Khas untuk korang! Siapa cepat dia dapat!

 0162282603
011-1880 8868
?? Jom klik sini ??
The following two tabs change content below.

Most Read Today