berita

Nak Hidup lebih Senang, Pantas Dan Stabil Dengan ‘Connection’? Kenalah Pakai Kabel Besar!

November 15th, 2021 | by Syamirul
Kini Trending

 

Zaman sekarang ni kalau kita tengok cara paling mudah untuk maju dalam kehidupan ialah dengan mempunyai Kabel Besar. Lagi kuat hubungan korang lagi mudahlah hidup korang.

Kabel Besar tu apa? haa.. Kita tengah cakap pasal Kabel Besar jalur lebar TIME Internet lah!

Kalau korang nak tahu, TIME Internet akan bagi korang Kabel Besar untuk sentiasa berhubung dalam kadar yang pantas dan stabil untuk mengekalkan hubungan korang dengan orang yang penting tak pun yang tersayang eh!

Mesti korang nak tahu apa faedah kalau korang langgan TIME Internet ni? Jom kita tengok apa yang best dengan TIME Internet.

Stress betul bila internet kat rumah lambat!

Korang ni tak serik-serik ke Internet kat rumah slow? Nak buat apa pun jadi lambat, zoom meeting pun terganggu. Stress kan!

Bukan tu je, bila ada masa nak berehat sambil layan drama yang best Wifi pula slow, dah lah slow kualiti striming rendah pulak tu. Memang potong stim lah!

Tapi korang jangan risau sebab TIME Internet ada. Kalau korang gunakan Kabel Besar TIME Fibre Home Internet ni semua benda jadi pantas lah, nak tau kenapa?

Sebab Jalur lebar TIME Internet menggunakan gentian optik yang dapat memberikan korang internet yang pantas dan stabil, boleh lah korang menikmati aktiviti di rumah tanpa had!

Dengan menggunakan Kabel Besar gentian optik 100% TIME ni, korang boleh memiliki sambungan Internet yang kuat, jadi tak perlu risaulah Internet slow. Lepas ni korang boleh main game tanpa lag atau berhibur tanpa gangguan sepanjang masa.

Nak rasa macam VVIP guna lah Kabel Besar!

Kenapa kena pilih Kabel Besar TIME ni?

1. Kestabilan

Korang tau tak yang TIME akan pastikan aktiviti korang di alam maya akan berjalan lancar lepas ni. Kalau korang nak tahu TIME merupakan jalur lebar paling konsisten di Malaysia seperti yang dinilai oleh Ookla sejak tahun 2020 lagi tau. Hebat kan!

Kabel besar TIME menawarkan kestabilan sambungan internet pada rangkaian yang boleh memberi perkhidmatan kepada berbilang pengguna, peranti serta isi rumah yang besar mengikut pelan yang dilanggani.

Semuanya jadi mudah apabila berhubung tanpa gangguan dengan Kabel Besar!

2. Kelajuan

Mesti korang sakit hati kalau ada orang cakap korang pakai ‘internet seringgit’ kan?

Kini tak perlu risau lagi dengan Kabel Besar TIME, korang boleh merasai kelajuan internet bermula dari 100Mbps, 500Mbps dan 1Gbps tau, tak payah nak tunggu lama-lama kalau nak muat naik dan muat turun dokumen atau movie yang berkapasati besar.

3. Nilai hebat

Dengan Kabel Besar TIME,  promosi akan sentiasa mengetuk pintu korang tau. Bak kata pepatah “kecil tapak tangan, nyiru ditadahkan” lagi-lagi korang yang berkerja dari rumah atau yang menjalankan perniagaan atas talian.

Korang boleh menikmati harga terendah untuk setiap Mbps sebab TIME menawarkan tiga plan yang berbeza dan mampu milik. Excited tak!

4. Servis

Korang jangan risau sebab TIME menawarkan perkhidmatan 24/7 tau. Korang boleh berhubung dengan perkhidmatan pelanggan TIME pada bila-bila masa sahaja melalui talian hotline atau menerusi Live Chat di laman web rasmi dan aplikasi mudah alih TIME internet.

Korang mesti rasa macam VVIP lepas ni, jadi jangan lupa dapatkan Kabel Besar TIME ni tau. Menarik kan!

Tawaran hebat dari TIME Fibre Home Broadband untuk korang!

Banyak tawaran yang ditawarkan oleh TIME untuk korang tau, semuanya mampu milik. Berikut ialah promosi yang boleh korang nikmati untuk masa terhad.

1. Pelan 100Mbps

Nikmati diskaun RM100 untuk bil pertama

2. Pelan 500Mbps

Nikmati diskaun RM10 untuk 24 bulan + WiFi Mesh percuma

3. Pelan 1Gbps

Nikmati RM149 untuk 6 bulan pertama + WiFi Mesh percuma

Ini yang lagi tak sabar nak langgan ni!

TIME amat menitik beratkan tentang kepuasan pelanggan mereka, dengan  kabel gentian optik 100%, dan Kabel Besar 100% lebih besar ni, korang boleh bakal mendapat sambungan yang lebih stabil serta kelajuan yang tinggi dengan harga mampu milik.

Mesti korang lega tengok promosi yang ditawarkan oleh TIME ni kan? Jadi tunggu apa lagi, korang boleh langganinya untuk dapatkan internet yang lebih pantas dari sebelumnya.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman web rasmi TIME.

Dapat kan Kabel Besar korang sekarang tau!

SKIP THIS AD ×