berita

Nak Jumpa Amar Asyraf & Nina Iskandar? Tonton ‘Raya Ni Dah Kahwin’ Bersama Watsons Malaysia

June 20th, 2015 | by Noraniza
Kini Trending

Screen Shot 2015-06-22 at 12.31.13 PM

Korang masih ingat lagi tak drama ‘Raya Ni Mesti Kahwin‘ yang menggandingkan pelakon mantap Amar Asyraf dan Nina Iskandar tahun lalu? Memang gelak pecah perut cerita ni.

Jadi tahun ini, Watson Malaysia akan meneruskan kesinambungan kisah rumahtangga mereka berdua dalam drama berjudul ‘Raya Ni Dah Kahwin’ pula. Wah, memang seronoklah korang tengok drama sambil buat kuih raya kan?

Eh, bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk bertentang mata dengan barisan pelakon yang awesome ini di Watson Raya Open House dengan menyertai official WeChat Account (@WatsonsMalaysia) serta memenangi hadiah menarik di akhir setiap episod.

 

Screen Shot 2015-06-23 at 11.20.38 AM

Selain itu, bersempena dengan bulan perayaan ini, Watson Malaysia dengan kerjasama GSK dan Hospis Malaysia turut melaksanakan “Quality Ramadhan” sebagai salah satu kempen CSR.

Watson Malaysia dan GSK bakal menderma kepada tabung Hospis Malaysia, sebuah tabung kebajikan yang menyediakan rawatan paliatif kepada pesakit yang menghidap “life-limiting illnesses“.

Screen Shot 2015-06-23 at 11.20.29 AM

Untuk pengetahuan korang, semua perkhidmatan yang diberikan oleh Hospis Malaysia adalah percuma. Jadi, sebagai rakyat Malaysia yang prihatin, anda boleh menyokong usaha ini apabila 10 sen akan didermakan kepada Hospis Malaysia untuk setiap pembelian Panadol or Panaflex di Watsons.

Malah, biskut resipi istimewa Hari Raya dan CD Raya turut dijual di Watsons Online Store dengan matlamat yang sama.

Screen Shot 2015-06-23 at 11.20.52 AM

Selain itu, Paket Raya percuma dan Paket Ganjaran akan diedarkan kepada pelanggan apabila mereka membeli di Watson yang telah melancarkan Watsons Raya Mega Sales pada 18 jun sehingga 29 Julai dengan diskaun 50%.

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen Raya Bersama Watsons, lawati laman rasmi Watsons Facebook www.facebook.com/watsonsmalaysia/Watsons official atau website www.watsons.com.my.

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×