berita

Nak Kurus & Peluang Menang Hadiah Best? Haa..Total Image Ada Kejutan Untuk Korang!

March 1st, 2019 | by Mastura
Shout Out!

Hmm.. Nak kurus.. Nak kurus.. Please la nak kurus before raya tahun ni!

Haa.. Mesti ramai dalam kalangan korang yang simpan keinginan nak kurus tahun ni. Nak-nak bila nak raya ni. Yelah, masa ni la nak pakai baju cantik-cantik dan jumpa sedara-mara.

Tapi tinggal lagi berapa bulan je lagi nak raya. Sempat ke nak kurus?

Nak kurus? Apa kata korang try ni dulu…

Sekarang ni banyak sangat produk pelangsingan kat pasaran. Tak tahu mana yang elok dan tak memudaratkan kesihatan. Pastu yang tak best bila korang dah cuba untuk bersenam dan jaga pemakanan, tapi berat badan susah jugak nak turun. Hmm.. Mungkin korang perlukan bantuan.

Cuba detoks dulu badan korang dengan produk Puri Cleanx ataupun Beauty Dutox Tea daripada Total Image. Produk ni dah lama ada kat pasaran dan merupakan jenama yang berkualiti dan dipercayai.

Bila dah detoks dengan Puri Cleanx dan Beauty Dutox Tea, korang boleh pula gunakan S Body untuk turunkan berat badan korang.

Tapi kalau korang ni jenis yang ada masalah perut buncit, mungkin korang boleh cuba S Tummy Capsule. Kebaikan produk ni yelah, ia mengandungi 5 ramuan herba semula jadi yang membantu menyingkirkan lemak tepu kat bahagian perut.

Sebenarnya ada banyak lagi produk pelangsingan badan daripada Total Image yang korang boleh tengok kat laman web diorang atau di kedai farmasi berdekatan korang. Lepas ni takdelah lemak-lemak terlebih kat badan korang. Nak pakai baju pun cantik je

Total Image jenama yang dipercayai sejak 35 tahun!

Korang pernah dengar tak jenama Total Image ni? Ha.. Total Image ni merupakan rangkaian produk kecantikan dan kesihatan daripada Amerika Syarikat yang dah bertapak sejak tahun 1984 lagi tau!

Kalau korang nak tau Total Image antara rangkaian produk pelangsingan dan kecantikan yang pertama menembusi pasaran Asia Tenggara dan menjadi jenama yang dipercayai. Kalau korang tak percaya cuba tanya mak korang, diorang gerenti tau pasal produk ni.

Paling best, produk Total Image dah didaftarkan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Produk ni jugak disahkan HALAL oleh JAKIM dan selamat digunakan oleh orang Islam dan sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. So, korang tak payah was-was okay!

Raikan ulang tahun ke-35 Total Image & menang hadiah best!

Bagi menghargai pengguna setianya selama 35 tahun, Total Image menganjurkan satu peraduan dengan pelbagai hadiah yang menarik bernilai sehingga RM 10 ribu!

Nak masuk peraduan ni mudah je! Ni kami share sikit caranya:

  • Beli rangkaian produk Total Image bernilai RM120 (semua jenis produk)
  • Isi borang penyertaan korang (download secara online di sini)
  • Kepilkan resit, barcode dan borang penyertaan kemudian hantarkan ke alamat TOTAL IMAGE REGIONAL (M) SDN BHD, Lot 32, Jalan 1/3,Taman Ehsan 52100. Kepong, Selangor

Peraduan ni akan bermula dari 1 Mac sehingga 30 April 2019.

Berita baik juga untuk korang yang guna rangkaian produk pelangsingan Total Image, korang boleh dapat diskaun sehingga 30% kalau korang berbelanja secara online.

Korang hanya perlu masukkan promo kod “TOTSLIM” apabila korang berbelanja di e-store Total Image.

Jangan lepaskan peluang ni sebab promo kod hanya sah sehingga 30 April 2019 je.

Rangkain produk Total Image ni boleh didapati di Guardian, Watsons, Caring dan rangkaian farmasi terkemuka di seluruh negara atau klik je kat sini untuk ke laman web rasmi mereka. So, tunggu apa lagi jom dapatkan produk Total Image hari ni juga!

The following two tabs change content below.