berita

Nak Rambut Lebih Volume? Jom Cuba Tips Dari Influencer-Influencer Ini!

December 1st, 2020 | by Nurul
Kini Trending

Memiliki rambut yang cantik, bervolume dan sihat, memang menjadi impian setiap wanita. Bila tengok rambut orang lain nampak lebat, tebal dan beralun, rasa jealous betul kan girls? Tengok pulak kondisi rambut sendiri yang nipis dan flat ni. Ughhh..sakit hati je. Macam-macam produk dah cuba tapi hasilnya masih sama.

Nah, Dove Volume Nourishment Shampoo and Conditioner mungkin adalah solusi untuk rambut leper menjadi lebih volume!

Bye bye rambut leper.. Hello, rambut yang lebih volume!

Dove Volume Nourishment mengandungi formula Micellar Oxygen yang bukan saja dapat mengembalikan nutrisi rambut, malah mampu menjadikan rambut 95% lebih lebat!

Yang lagi best, korang dah tak perlu risau dengan rambut yang leper kerana formula canggih ini juga berfungsi dalam mengembalikan alunan dan kelebatan rambut. Yeay!

Formula Micellar Oxygen ini juga adalah sangat bagus untuk membersihkan rambut serta kulit kepala, seterusnya membuatkan rambut terasa wangi dan segar! Haa..siapa-siapa yang ada masalah kulit kepala sensitif tu, Dove Volume Nourishment memang pilihan tepat untuk korang!

Ramai dah cuba Dove Volume Nourishment. Jom ketahui apa kata mereka! 

“Dulu rambut I leper dan tak terurus, tapi lepas guna shampoo dan pelembut Dove’s Volume Nourishment, rambut I jadi lebih sihat dan lebat!” – Ruhainies

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ruhainies7

“Tak suka bila rambut flat. Tapi sekarang masalah tu dah hilang!” – Adriana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? (@adrianaadnan)

“Dove Volume Nourishment Shampoo & Conditioner, menyuburkan, melebat dan membersihkan minyak dari kulit kepala, serta memberikan rambut 95% lebih volume!” – Isha

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ??????? (@ishanorsham)

Ladies, tunggu apa lagi? Jom cuba Dove Volume Nourishment hari ini juga untuk rambut yang lebih lebat, beralun dan sihat macam influencer kesayangan korang ni. Lepas ni, bolehlah korang flip hair ala-ala model iklan syampoo!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Dove. 

×